Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Call of Duty World of War

SuD ml

Otázka

Čus,

chtěl jsem se zeptat.Nepatřím už mezi ty kteří u toho dokážou vysedávat x hodin denně a proto mě trvá docela dlouho než něco dohraju,ale stala se mě taková divná věc v pondělí večer.

CoD 5 hraju pouze po netu.Měl jsem level 52.Připojil jsem se ke hře v Search and Destroy kde měli všichni hráči Level 65 na poslední otočení.Prostě kompletně hotovej i level PRESTIGE.Už když jsem začal hrát,bylo poznat že něco není v pořádku.Měl jsem na výběr všechny zbraně které měli laserové zaměřovače a jen totální slepec by se s tím netrefil,neomezeně munice,granátu,prostě totální chaos.Ale šok přišel až když jsem ze hry vypadnul.Měl jsem také level 65,kompletně odemknutý všechny zbraně i s vylepšením.Jen munice byla omezená.Zustalo to tak i když jsem hru resetoval.

Připomělo mě to nějaký mod,podobný jako se kdysi používal na PC ve hře CoD 2.

Totálně mě to hru znechutilo,odeslal jsem ji z5 do šuplíku.Protože hrát to od znova,tak na to nemám chuť a ani čas.

Co si o tom myslíte?Myslel jsem si že na PS3 je takhle nemožné upravit hru.

Podotýkám,že nic jsem si nevymyslel.Je to opravdu tak jak jsem napsal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Podle me je to Normlani mod...NA PC v mw2 se to da taky...1kill a mas 99999999999xp ...

Přesně jak říkáš ty,když jsem někoho zabil naskočilo mě tam myslím 15 000XP!A to myslíš že je jako origo?

Mě se totiž vyplnily na DONE i všechny ty blbůstky okolo zbraní a těch různých úkolů co jsou ve hře.jako je zabít 2 vojáky jedním granátem apod. nesmysly:-)

Co se zkusit zeptat přímo v Treyarch?:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu