KOLi Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 mam firmware 3.52 M33 a stahl sem si z Game Upload by Brento / 80+ midnigh club 3 ... hra se mi spusti ale kdyz si chci vybrat auto tak se mi psp kousne a po chvili se vypne ... co s tim mam delat?? de vam to nebo taky ne?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 Chlape mel jsi napsat tam ;) Jinak ja na 3.30 OE-A´ mam ve hre 30%, bez problemu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOLi Odesláno Srpen 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 Chlape mel jsi napsat tam ;)Jinak ja na 3.30 OE-A´ mam ve hre 30%, bez problemu ;) jo tak sry ... tak ja udelam asi downgrade kdyz ti to na tej 3.30 beha :lol: ptz bych si to fakt hodne rad zahral.. je to jedna z nej her co je 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wiver Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 Mne MC3 beha na 3.52 M33 bez problemu, jen ted nevim, jestli je zrovna od Brenta....:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 jo tak sry ... tak ja udelam asi downgrade kdyz ti to na tej 3.30 beha :lol: ptz bych si to fakt hodne rad zahral.. je to jedna z nej her co je 8) Je to skvela hra a pokud nedelas XMB, tak je 3.30 OE-A jasna volba :thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOLi Odesláno Srpen 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 Mne MC3 beha na 3.52 M33 bez problemu, jen ted nevim, jestli je zrovna od Brenta....:) a mohl bys mi ji upnout pls?? teda jeslti neni od brenta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wiver Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 a mohl bys mi ji upnout pls?? teda jeslti neni od brentaWow, tak ted jsi me zaskocil.... Nevim jiste, jesti to neni od Brenta... Zkus se mrknout sem, mozna ze tam na ni nekde budou nejaky jiny uploady... http://console-forum.net/showthread.php?t=6526 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Srpen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 a mohl bys mi ji upnout pls?? teda jeslti neni od brenta No tady na fore sem pak nasel jenom Rip co zabira polovinu mista (norozdil od Full). Jinak ten muj upload sem puvodne stahoval z PSPiso.com. Ale s temi zavodnimi hrymi je to bludne, pac u Burnout Dominator na 3.40 OE-A je problem s nahravanim Savu. NFS: Carbon se na nekterych Firmwarech ve 13% kariery sekne. MC 3 na nekterych FW pri vjeti do garaze zamrze (teda me taky, ale za 2 sekundy jede hra dal :D), mozna je to tim ze vsechny hry hraju na 266 MHz ;) Take to zkus. Vsechno jede naramne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOLi Odesláno Srpen 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2007 No tady na fore sem pak nasel jenom Rip co zabira polovinu mista (norozdil od Full). Jinak ten muj upload sem puvodne stahoval z PSPiso.com. Ale s temi zavodnimi hrymi je to bludne, pac u Burnout Dominator na 3.40 OE-A je problem s nahravanim Savu. NFS: Carbon se na nekterych Firmwarech ve 13% kariery sekne. MC 3 na nekterych FW pri vjeti do garaze zamrze (teda me taky, ale za 2 sekundy jede hra dal :D), mozna je to tim ze vsechny hry hraju na 266 MHz ;) Take to zkus. Vsechno jede naramne. ok dik za radu .. zkusim to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KOLi
mam firmware 3.52 M33 a stahl sem si z Game Upload by Brento / 80+ midnigh club 3 ... hra se mi spusti ale kdyz si chci vybrat auto tak se mi psp kousne a po chvili se vypne ... co s tim mam delat?? de vam to nebo taky ne?!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts