Pokiuh Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Jak je to vlastně s legálností servisní baterky jako takové? Všiml jsem si, že několik obchodů u nás ji nabízí. Je trestné samotné vlastnictví takové baterie? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Pokud vim tak trestne je az vyuzivat nelegalni hry/pouzivat/distribuce JB na PSP /flash jako takovy snad ne že si někdo upraví SW v tom co si koupí je jeho věc jediný co se potom muze firma / vyrobce vyrobku udelat ze s tim nesouhlasi a ruzne to blokuje a rusi ruzne sluzby pro daneho "upravare sw" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokiuh Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 No mě teď prudí policie, že jsem si v obchodě gamepower.cz koupil servisní baterku. Už je to snad tři roky. Prohlédaval jsem internet a nějak se nechytám. Na psp mám jen oficiální firmware, kvůli komixům. Baterku jsem nepoužil, protože je nějaká vadná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 OMG tak jim to vysvětli ze nic nelegalniho si neudelal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokiuh Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Stejně nechápu, proč mě kontaktovali. No uvidíme. Asi si radši v pokoji uklidím. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 25, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Baterka vadná neni, jen samotná nefunguje (musíš jí zase hodit zpět do normálního provozu) nebo s pomocí MMS můžeš flashnout PSP. Jinak sama o sobě nic neumí, takže pochybuju, že nějak porušuje zákon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Pandora je nelegální, psal to tu jednou už Anonymous_... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokiuh Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 To je tahle: http://img.diytrade.com/cdimg/1000564/10662138/0/1254645794/PSP3000_Pandora_battery_Tool.jpg MMS jsem si nikde nekupoval. Jsem si myslel, že ji stačí narvat do psp a nahodí se nějaké servisní menu, které mi ho podaří opravit (byl jsem mladý a blbý). Snad to dobře dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokiuh Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Kde? Nic jsem tu nenašel. Jen zkazky o samotném flashování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Tady to je (nečekal jsem, že bych to vyhledal... :): http://console-forum.net/tema/77409-legalnost-flashe?p=756246&viewfull=1#post756246 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokiuh Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Přečetl jsem si to celé, ale o nelegálnosti vlastnictví Pandory bez flashování tam nic nevidím. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.