stepanWII Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Dobrí večer chtěl bych se zeptat jak je to z WII hackem tady je spoustu navodu .. jenže se mluví ve skratkách zkracujou se slova atd..a to mu nerozumim každej chce něco jiního když sem na forum vyděl ke stahnutí "mario car black" tak tak se mi to líbilo že byl v nějakém menu a tam si vybíral stahnute hry... já mám nintendo wii black edition mám ho od minulích vanoc je ubgrade na 4.3u tak jak na to a co všechno nebo jestli máte nějaky dobrí navody.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepanWII Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 pardon 4.3E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UlbrihF Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 wiiblog.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UlbrihF Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 ale potrebujes origo Indiana Jones Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepanWII Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 ja myslim bez hry a bez čipu ! 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiihack.cz Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 wiihack.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepanWII Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 už jsem vám napsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.