Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

999: 9 Hours, 9 Persons, 9 Doors


Robot2037

Recommended Posts

999.jpg9992u.jpg

Velmi zajimava visual novel adventura zamerena na reseni hadanek (jak se dostat z mistnosti). Zatim jsem hral pouze flashove demo (viz. odkaz nize), ale hra uz vysla a da se sehnat. Na DS jsem ji vyzkousel jen velmi zbezne a zda se ze funguje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 75
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tak s TTMenu 6.40 bezi bez zamrzani, ale je trosku rozhozena grafika fontu, nekde chybi kusy pismen. takze DSTT asi zase nic.

nicmene pro ostatni je tu toto: http://tiny.cc/24ch2

EDIT: neda se to vydrtzet, parim i s rozhozenyma pismenama, da se to domyslet :) super hra...jestli se to da povazovat za hru, je to spis kecy, kecy, kecy kecy, hra, kecy, kecy, kecy, kecy, kecy, kecy...ale dobry kecy :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mam poprve dohrano. Pribeh je velmi napinavy a hra ma 6 ruznych koncu, podle toho jak hrajete, jak se rozhodujete atd. Takze pujdu na dalsi. :) Hra se sklada asi z 80% textu a 20% hra jako takova. Pro toho kdo nerad cte to asi neni to prave, i me treba odradil Hotel Dusk temi nekonecnymy dialogy s postavami atd., ale tady mi to kupodivo nevadilo a doslova jsem hltal kazde dalsi slovo pribehu abych se dozvedel co bude dale :) Puzzle jsou take zajimave a nekdy i docela tezke, na druhou stranu mi nekdy prisly zase az moc lehke.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.Den: no v tom pripade nic jineho zatim neni...

k4relB: zalezi na tom jak rychle ctes :) ale neni to buhvi jak dlouhe, dohrat se to da podle me za par hodin. ja to hral 5 dni, ale jen tak po vecerech. pri tom mem pruchodu jsem mel asi jen 6 mistnosti s puzzlema a zbytek byly texty. kdyz to jednou dohrajes, otevre se ti specialni featura, kde muzes zrychlit text a preskocit pasaze ktere uz znas, kdyz se ti nechce je cist, takze je to jeste rychlejsi. Ale ja si to poctive ctu znova, abych si dal dohromady ty veci ktere jsem si predtim neuvedomoval, nebo ktere jsem zapomel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mel 5. ending, taky spatny :)

EDIT: taky hrajes s rozhozenyma pismenama, nebo to mas ok?

Já to mám taky rozházený, ale není nic strašnýho,zážitek mi to nezkazilo , ale zase hrát to 6x kvůli všem endingům se mi nechce xD Takže sem napíšu jaký mám endingy a jak dopadli

6.ending

Junpei našel po cestě zpět z jedních dveří mrtvé clover,santu a acea. Šly dál (junpei,seven a ta holka jejíž jméno si nepamatuji xD) Našel místnost s ponorkou uvnitř a mrtvou june. Ta holka a seven mezitím zmizli. Junpei šel zpět našel mrtvou holku se sevenem. Utíkal k ponorce a tam ho zezadu někdo killnul. Nebylo vidět kdo...jen odraz....

Kvůli tomu konci to hraju znova chci vědět jak to bylo xD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ja si to tvoje neprectu, nechci si kazit prekvapeni, ale uz jsem si ho trosku zkazil omylem jednim obrazkem ze hry, ktery jsem nemel videt :(

kazdopadne pokud chces pomoct, mam tady mapu jak se dostat k jakemu endingu, je to dost velky spoiler, takze na nej klikejte opravdu jen pokud 100% vite ze se na to chcete podivat, jinak to nedelejte!

999route.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem dohral 6. ending, to je docela sila oproti tomu 5. docela stesti ze jsem to dohral v tomto poradi, protoze jinak bych byl asi zklamany. ale zajimala by me jedna vec...

kdo ty lidi zabil, kdyz uz byli vsichni mrtvi? bud to musel byt zero (pokud to neni nekdo z nich), ale to se mi zda divne a nebo nekdo z nich nebyl mrtvy. seven, lotus a june to byt nemohou (june byla s jumpeiem mezitim co byli zabiti seven a lotus). co se tyce 5. konce, tam se stalo to ze se vsichni rozdelili a patrali, jumpei sel sam a nasel mrtvou lutus (byla zavrazdena nozem) a jeji naramek zmizel. nez se stacil otocit, nekdo ho bodl zezadu a on umrel. sice videl vraha, ale nebylo napsano kdo to byl, jen ze ho videl. zajimave je ze v obou koncich (5. a 6.) byl lotus odebran naramek (ma cislo 8 ). cili asi ho nekdo potrebuje, nejsem si jist zda naramek bude fungovat sam o sobe, protoze na obrazcich scanuji vzdy ruku, ale proc by to tam jinak bylo napsane, ne? bohuzel si ted moc nepamatuji ten 5. konec uplne presne, ale pokud si dobre vpominam, vrah odesel aniz by vzal jumpeiuv naramek. tedy mel pouze cislo 8 (od lotus), potrebuje se dostat do dveri 9 a potrebuje nejmene 3 naramky (1 svuj a 2 cizi).

nesmejte se mi, jen tak uvazuju podle toho co zatim vim, ale dost mozna jsem uplne mimo... :)

uvidime co prinese dalsi konec.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vidis, to me nenapadlo, ale vedel jsem o tom ze pokud mas save z nepatchnute verze, tak to porad blbne.

problem s textem je jen na DSTT, protoze pouziva vlastni patch. i kdyz se hra patchne tim co jsem daval odkaz, tak to nepomaha. ale jak bylo jiz zmineni, da se to hrat bez problemu, to chybejici pismeno si clovek domysli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odlisuje se pribeh ci prubeh cele hry hodne v zavislosti na mych rozhodnutich, nebo to ovlivni spise jen typ endingu? Prip. je ending ovlivnen i necim jinym? Prosim ale bez spoileru, zatim jsem jen potkal celou tu particku a slysel hlaseni z rozhlasu. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jestli myslis neco jako ze urcitem rozhodnuti te budou mit lidi radi, pri jinem zase opacne a podobne, tak to ne. vetvi se to pouze v zavislosti na tom jakou cestou hru prochazis, mas jine puzzle, kecas s jinyma lidma a dozvis se jine veci. a pak samozrejme jaky ending dostanes.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak me napada, maji dopad na prubeh hry/ending i zdanlive nepodstatne odpovedi? Tzn. typu, ze zamerne odpovim spatne na nejakou jednoduchou otazku, a tudiz ji za me zodpovi nekdo jiny, nebo treba jestli (je to takova drobnost, ze si dovolim to nepovazovat ani za spoiler) odpovim June, ze verim v kletby, nebo v ne naopak neverim, co za ptakovinu vidim v abstraktnim obraze atd. Vite nekdo? Nechce se mi divat do navodu, abych nevycetl neco, co vycist nechci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu