LelekCZ Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Ahoj chtěl jsem se zeptat vánoce jsou za rohem a já si stále ještě nevybral xbox :(. Nevim jestli si mám koupit nějak starší nebo novej slim s kinectem. Kinect hodně chci ale chci taky hrát zadarmo a ne si kupovat pořád hry. Takže se ptám co myslíte kdy výjde ten flash na ten xbox s ??? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Flash na Xbox S se plánuje do vánoc takže nevidím důvod proč by jsi ho neměl kupovat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Tak na tuhle zprávu jsem fakt čekal díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Jen chci říct už máš objednáno? kinect a konzole s kinectem sou vyprodané a dodání je za docela dlouho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Mám takovej menší obchod kterej je neprofláknutej a tam ho maj zatim hodně :) Ale jinak díky za upozornění :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balda88 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 xstanax: byl jsem předevčírem v Datartu a měli tam Xbox360slim + Kinect hromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Jen chci říct už máš objednáno? kinect a konzole s kinectem sou vyprodané a dodání je za docela dlouho :-) A to já zase kinect nechtěl a stejně mi přišel :lol: :lol:. Objednal jsem kámošovi xbox a oni místo toho poslali bundle s kinectem :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 A to za stejnou cenu nebo jsi musel doplácet ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Oni to ani nevěděli :D, takže jsem si to klidně mohl nechat, ale ve faktuře byl ten původní xbox, takže by to nešlo reklamovat a po domluvě s kámošem jsem to poslal zpět, aby mu to vyměnili za správný zboží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Oni to ani nevěděli :D, takže jsem si to klidně mohl nechat, ale ve faktuře byl ten původní xbox, takže by to nešlo reklamovat a po domluvě s kámošem jsem to poslal zpět, aby mu to vyměnili za správný zboží. Aha no přece jenom jistota je jistota :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Oni to ani nevěděli :D, takže jsem si to klidně mohl nechat, ale ve faktuře byl ten původní xbox, takže by to nešlo reklamovat a po domluvě s kámošem jsem to poslal zpět, aby mu to vyměnili za správný zboží. Hej tak na to bych se vykašlal a případný reklamace řešil přímo u MS... štěstí jak sviňa a vy to vrátíte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 No tak mě osobně to bylo jedno a přemlouvat ho nebudu. Když to tak chtěl on, tak jsem to vrátil. Sám ani nevím, jak bych se rozhodnul, ještě, že jsem nemusel :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 No tak mě osobně to bylo jedno a přemlouvat ho nebudu. Když to tak chtěl on, tak jsem to vrátil. Sám ani nevím, jak bych se rozhodnul, ještě, že jsem nemusel :D. Těžko říct já bych se asi zachoval stejně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.