LelekCZ Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2010 Ahoj chtěl jsem se zeptat vánoce jsou za rohem a já si stále ještě nevybral xbox :(. Nevim jestli si mám koupit nějak starší nebo novej slim s kinectem. Kinect hodně chci ale chci taky hrát zadarmo a ne si kupovat pořád hry. Takže se ptám co myslíte kdy výjde ten flash na ten xbox s ??? Díky za odpověď Citovat
Salazar Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2010 Flash na Xbox S se plánuje do vánoc takže nevidím důvod proč by jsi ho neměl kupovat . Citovat
LelekCZ Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2010 Tak na tuhle zprávu jsem fakt čekal díky moc :) Citovat
PauL cZ Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2010 Jen chci říct už máš objednáno? kinect a konzole s kinectem sou vyprodané a dodání je za docela dlouho :-) Citovat
LelekCZ Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2010 Mám takovej menší obchod kterej je neprofláknutej a tam ho maj zatim hodně :) Ale jinak díky za upozornění :) Citovat
balda88 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2010 xstanax: byl jsem předevčírem v Datartu a měli tam Xbox360slim + Kinect hromady Citovat
Mazwor Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2010 Jen chci říct už máš objednáno? kinect a konzole s kinectem sou vyprodané a dodání je za docela dlouho :-) A to já zase kinect nechtěl a stejně mi přišel :lol: :lol:. Objednal jsem kámošovi xbox a oni místo toho poslali bundle s kinectem :D. Citovat
LelekCZ Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2010 A to za stejnou cenu nebo jsi musel doplácet ? :D Citovat
Mazwor Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2010 Oni to ani nevěděli :D, takže jsem si to klidně mohl nechat, ale ve faktuře byl ten původní xbox, takže by to nešlo reklamovat a po domluvě s kámošem jsem to poslal zpět, aby mu to vyměnili za správný zboží. Citovat
LelekCZ Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2010 Oni to ani nevěděli :D, takže jsem si to klidně mohl nechat, ale ve faktuře byl ten původní xbox, takže by to nešlo reklamovat a po domluvě s kámošem jsem to poslal zpět, aby mu to vyměnili za správný zboží. Aha no přece jenom jistota je jistota :) Citovat
Zoombik Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2010 Oni to ani nevěděli :D, takže jsem si to klidně mohl nechat, ale ve faktuře byl ten původní xbox, takže by to nešlo reklamovat a po domluvě s kámošem jsem to poslal zpět, aby mu to vyměnili za správný zboží. Hej tak na to bych se vykašlal a případný reklamace řešil přímo u MS... štěstí jak sviňa a vy to vrátíte :D Citovat
Mazwor Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2010 No tak mě osobně to bylo jedno a přemlouvat ho nebudu. Když to tak chtěl on, tak jsem to vrátil. Sám ani nevím, jak bych se rozhodnul, ještě, že jsem nemusel :D. Citovat
LelekCZ Odesláno Prosinec 2, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2010 No tak mě osobně to bylo jedno a přemlouvat ho nebudu. Když to tak chtěl on, tak jsem to vrátil. Sám ani nevím, jak bych se rozhodnul, ještě, že jsem nemusel :D. Těžko říct já bych se asi zachoval stejně :-) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.