Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 a LCD Sony - nejde synchronizovat obraz a nefunguje

Jiboia

Otázka

Mám takový problém, ps3 40gb normálně přes klasický scart funguje, ale přes hdmi se nemůže spojit. NA jiné LCD funguje úplně normálně. Ale na té mé se synchronizuje, objeví se, že přijmá rozlišení 576, ale obraz = pouze černá obrazovka. Zkoušel jsem podržet i zapínání 5s ale stále to dělá to stejné. Nevím co už s tím. Nemůžete mi někdo poradit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Mam taky lcd tv sony a ps3 40gb a taky se mi nekdy stane ze zapnu ps3, na oko vse funguje, ale ja vidim jen cerny obraz pri zapnuti pri jakemkoliv rozliseni, stava se mi to malokdy a pomaha mi trochu postelovat s hdmi kabelem dokud obraz nenaskoci, cili u me je chyba patrne v kabelu, takze muzu byt i tebe, zkus s nim trochu postelovat nebo zkus jiny hdmi kabel, je to takova blba rada, ale me to pomohlo:)

Odkaz ke komentáři

• 0

tak na všech LCD ten ps3 funguje, ale na mém lcd nic. Přitom HDMI by mělo byt funkční, jelikož PC mám také na to zapojené přes redukci DVI - HDMI a vše je funkční. Jednou jsem musel na PC nastavovat obraz, že se mi to nějak vyzkratovalo nebo nevím, tak jestli to není třeba tím.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu