Zoombik Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Chtěl bych se zeptat zda nevíte, jak dlouho mi vlastně platí ten měsíc GOLD zdarma po nákupu této konzole: http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-arcade-edition-d133069.htm Na Live! jsem zatím nikdy nebyl, ale uvažuji toho vuužít po flashi na LT+. Pokud by to byl měsíc po prvním přihlášení, bylo by to fajn. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hool23 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Bude ti platit od doby kdy se zaregestrujes na Live... a muzes gold ziskat 3 krat kdyz se 3 krat zaregestrujes z 1 konzole tak budes mit 3x gold:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shotik Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 me teda bohuzel gold vubec nenabeh a to sem vytvoril ucet 23.12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 zaujimalo by ma, ci mozem vytvorit druhy trial-gold ucet, a pritom hrat na mojom povodnom silver-ucte (co bol kedysi trial-gold) shotik: neviem presne kde je tu navod, preto ti davam z ineho fora snad ma za to nezabanuju, je tu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Druhý gold účet s jiným profilem samozřejmě vytvořit můžeš a na něm hrát . Ale na tom prvním profilu po vypršení měsíční doby gold máš silver a se silver účtem se hrát nedá . Platí jen pro přístup na live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 to je dost divne, uvediem priklad (samozrejme mna sa to netyka, ja chcem proste zadarmo): su dvaja bratia, Jano a Fero, kazdy ma svoj profil, kazdy z nich sa rad chvali ake ma achievementy a gearscore, kazdy z nich ma Live ucet na konzole ... kedze nechcu kvoli multiplayeru platit kazdy Live Gold (na jednej konzole), tak sa rozhodnu, ze zaplatia Janovi Live na rok. Ale Ferovi nestaci len jeho silver-gearscore, chce aj hravat online cez Janov ucet, aby ziskal online-achievementy. Na toto MS nemyslel? (inak mam pocit, ze by snad islo odrbat cez 2 ovladace - jeden pripojit na silver jeden na gold, ale ci by to slo to neviem ... a hlavne nechcem hrat splitscreen s "mrtvym" ovladacom) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shotik Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Sterner Regnix: diky nevedele jsem ze pres pc nedostanu live zdarma. zkusim pres xbox. jen me stve zase tam dostat nejaky pratele:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KlaunCZ Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Sterner Regnix: Myslim že na to mysleli jen něčim jako je Xbox Live Family Pack kde je hned několik goldů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Zoombik
Chtěl bych se zeptat zda nevíte, jak dlouho mi vlastně platí ten měsíc GOLD zdarma po nákupu této konzole:
http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-arcade-edition-d133069.htm
Na Live! jsem zatím nikdy nebyl, ale uvažuji toho vuužít po flashi na LT+. Pokud by to byl měsíc po prvním přihlášení, bylo by to fajn.
Díky za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.