SakrassMasakrass Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Jen se chci zeptat, na co mi třeba je HDD když mám ban a nemůžu na live? Jsem začátečník tak se nesmějte:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tigi Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 No je ti na to, abys na něj nainstaloval hru a hral ji z HDD ikdyz DVD se hrou musi byt v mechanice. Je to pak tissi bo se to nacita z HDD a nevali furt DVD. A na ukladani pozic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SakrassMasakrass Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 A filmy, seriály a hudba tam jde nahrát? Demíčka stáhnutý z internetu(bez live) tam jdou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kyle Reese Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 samozrejme . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SakrassMasakrass
Jen se chci zeptat, na co mi třeba je HDD když mám ban a nemůžu na live? Jsem začátečník tak se nesmějte:-))
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.