verny777 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Hledáme hráče NHL 11 do našeho KLUBU.Piste bud sem,ale spíše na moje PSN ID:Verny777.Sme 4 a hledáme LO a PO nejlépe s prof kartou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSkunk Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Čus, já bych měl zájem jako brankář :-) Ale až tak koncem Ledna -Ozvu se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verny777 Odesláno Prosinec 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Čus, já bych měl zájem jako brankář :-) Ale až tak koncem Ledna -Ozvu se Dlouho sem tu nebyl soustředim se na klub v nhl ale brankar by se hodil.. nejak se pak domluvime HS mas ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlco Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Zdravim..psal jsem ti zpravu na PSN:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verny777 Odesláno Leden 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2011 Zdravim..psal jsem ti zpravu na PSN:) jj :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.