cihiman Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Mám takový problém nejde mi nabít PSP nevim jestli to je něco v PSP nebo v nabiječce tak se ptám jestli jde nabít PSP usb kabelem s nabiješkou na USB. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 steffkox Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 přes usb kabel nabít jde ( do plna to trvá asi 5hodin) ale musíš to mít zapnuté v system settings Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cihiman Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 přes usb kabel nabít jde ( do plna to trvá asi 5hodin) ale musíš to mít zapnuté v system settings PSP mám zcela vybité :cry: takže to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 steffkox Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 v tom případě zkus koupit na aukru vyjdou tam celkem levně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
cihiman
Mám takový problém nejde mi nabít PSP nevim jestli to je něco v PSP nebo v nabiječce tak se ptám jestli jde nabít PSP usb kabelem s nabiješkou na USB. Díky za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.