cihiman Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2010 Mám takový problém nejde mi nabít PSP nevim jestli to je něco v PSP nebo v nabiječce tak se ptám jestli jde nabít PSP usb kabelem s nabiješkou na USB. Díky za odpověď Citovat
0 steffkox Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2010 přes usb kabel nabít jde ( do plna to trvá asi 5hodin) ale musíš to mít zapnuté v system settings Citovat
0 cihiman Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2010 přes usb kabel nabít jde ( do plna to trvá asi 5hodin) ale musíš to mít zapnuté v system settings PSP mám zcela vybité :cry: takže to nejde Citovat
0 steffkox Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2010 v tom případě zkus koupit na aukru vyjdou tam celkem levně Citovat
Otázka
cihiman
Mám takový problém nejde mi nabít PSP nevim jestli to je něco v PSP nebo v nabiječce tak se ptám jestli jde nabít PSP usb kabelem s nabiješkou na USB. Díky za odpověď
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.