jakubgaluszka Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 ahoj ti co migrovali dostali zdarma/mají dostat MS points ale ja nic nedostal ačkoliv už lidid dostali kam to přijde?to se hned přičte nebo na email? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 tak se omlouvám bylo to ve zprávách ALE stahuje se tahle akce i na ''čerstvě'' připojené uživatele na live?(druhý profil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 tak se omlouvám bylo to ve zpráváchALE stahuje se tahle akce i na ''čerstvě'' připojené uživatele na live?(druhý profil) Pochybuju to bude kit ms nejak osefovany, jinak bys s novymi ucty migrovat do aleluja. Takovej malej ms money glitch :) Tak prej to plati pro ucty zalozeny pred 10. 11: 2010 (tedy pred luanchem ceskyho kinectu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 a co když jsem byl na livku od 7.11.10 ale az ted jsem migroval dostanu MSP?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Nevim jestli si jen na blbecka hrajes, ale jak jsem napsal, vztahuje se to na ucty zalozene pred datem launche ceskeho live coz je 17. 11. Takze ano, mel bys to je teorie, praxe je asi jina, zda se mi ze rozdavani bofu je nahodne ja na ty sve cekam... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 ja sem migroval a dostal sem normalne do messages kod na 800 ms pointu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jakubgaluszka
ahoj ti co migrovali dostali zdarma/mají dostat MS points ale ja nic nedostal ačkoliv už lidid dostali kam to přijde?to se hned přičte nebo na email?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.