pítr Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 dobrej potrebuju poradit koupil sem si wii a nevim jestli mi tam pudou stazeny hry z netu (stací vypalit nebo se to wii musí na flashnout )omlouvam se ale v tyhle konzoli se neviznam :_D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 pomuze mi teda nikdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 jiste ze potrebujes nejakym zpusobem upravit SW nebo HW myslim ze je cip i flash nezajimam se o to, ale je to logicke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maverik Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Když spustíš Wii máš tam modrou ikonku USB loader? Pokud ano Wii bude flashnuté a pujdou ti na tom hry přes HDD. Pak tam ještě můžeš mít pouze ikonku myslím že černou a to se jmenuje NEOGAMA. To by ti šli hry vypálené...Napiš a pak ti můžu poradit dál.... Ale spíš rovnou napiš HEXEROVI. Na toho seženeš kontakt tady na forum WII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 no ja nevím je to noví žední bazar takže tam asi spíš nepudou stažení hry (ted se na to kouknout nemužu protoze to mam na chate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tovit Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Nic ve zlém, ale hlavně by ses měl kouknout na to, jak správně psát česky. Jinak pokud Wii kupuješ z obchodu nové tak na 90% ti na něm hry pálené nepůjdou. Musíš si buď zajistit instalaci chipu u někoho kdo to dělá, nebo jen softwarově upravit Wii (flash), pak už můžeš přes Homebrew aplikace pouštět pálené DVD nebo spouštět hry přímo z HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wiiflasher Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Jestli chceš tak ti můžu ten flash za 200+100 na poštovné zpět udělat. Pokud máš zájem, tak mi napiš do mailu wiiflasher@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pítr
dobrej potrebuju poradit koupil sem si wii a nevim jestli mi tam pudou stazeny hry z netu (stací vypalit nebo se to wii musí na flashnout )omlouvam se ale v tyhle konzoli se neviznam :_D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.