t0x1c Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Zdravim chtěl bych se zeptat nainstaloval jsem si aktualizaci z dvd AC2 BH a pak jsem si nechal reflashnout ho na LT+ je stale muj xbox flagnuty kdyz jsem ho nechal preflashovat? nebo muzu klidně jit na xbox live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 pokud vim kdyz mas flash (jakykoliv) tak na xlive nechodit... pokud nechces banan. (mozna kecam nemam xbox) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t0x1c Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 no me se zda ze kdyz mam ixtreme LT+ tak ban nedostanu proto se ptam nejsem si jistý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Pokud už flagnutý je tak tak i zůstane. Kdyby flagnutý nebyl, lt+ zabrání flagnutí, takhle bohužel. Lidi se strašně bojí banu, dokonce tak že rači nejdou na live. Vždyť xko bez live je v podstatě uplně to samý jako xko s banem. Pokud chceš na live tak běž dokud můžeš, když na live třeba rok nepolezeš tak za ten rok po prvním připojení ten banán stejně dostaneš (pokud už si teda flagnutej) takže teď už bych to neřešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t0x1c Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 no jo ale ja nevim jestli jsem flagnutej ale aktualizaci z assasina jsem udelal tak nevim jestli me to flaglo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 bože můj, spustils tu hru? vyhodilo ti to hlášku "this disc is unreadable" ? pokud jsi na obě otázky odpověděl kladně, máš xko flagnutý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 t0x1c Odesláno Listopad 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 ok flag nejde zrusit jo? a kdyz dostanu ban pujde zapnout normalne xko jen nepujde zapnout vubec live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seeker Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Ano, kdyz dostanes BAN, tak xbox pujde normalne v offline rezimu pouzivat. Pokud si chces overit, jestli si oflagovany nebo ne, tak pouzij program xval, navod zde v mem tematu venovanem LT+ a AP25 http://console-forum.net/tema/107826-novy-lt-a-ap25-nejcastejsi-otazky-a-odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctverec23 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 od te doby co jsem se pokusil spustit assassina a hodilo mi to recognize disc nemuzu instalovat hry na hdd!!!! je to mozne??? ze by me to bannulo i offline? fakt, uz jsem zkusil asi 5 her a vzdycky u 50ti procent se dvd sekne a napise to cosik o spinavem cd!! i hry co normalne sly nainstalovat, jsem je skusil smazat a nainstalovat znova a nic, i uplne cerstve vypalene verbatim dvd, a nic furt to same!!! je mozne aby ta spicena s prominutim APosrana 2.5 ochrana zabanovala muj xbox??? a znemoznila mi instalovat hry na hdd? na live jsem v zivote nebyl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 ne, možnost instalovat hry na hdd i s banem je již od dashe 9199, nejspíš ti odchází mechanika, možná hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
t0x1c
Zdravim chtěl bych se zeptat nainstaloval jsem si aktualizaci z dvd AC2 BH a pak jsem si nechal reflashnout ho na LT+ je stale muj xbox flagnuty kdyz jsem ho nechal preflashovat? nebo muzu klidně jit na xbox live
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.