tomking Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Poradil by mi prosím někdo jak mám hrát hru COD 2 přes net?? multiplayer mám! A musím se na nějakých stránkách registrovat( jako založit si svůj učet)???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 ne tohle vůbec neřeš prostě najdi server a pař :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomking Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 ne tohle vůbec neřeš prostě najdi server a pař :) ale to chce nějaké heslo asi od účtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NextKing Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 jaj...hele stáhni si HLSW...a já ti napíšu nějaký IP nebo se regni na Gamepark.cz stáhni patch 3.0 a hraj přes gamepark a nějakej klíč ubec nepotřebuješ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tomking
Poradil by mi prosím někdo jak mám hrát hru COD 2 přes net?? multiplayer mám! A musím se na nějakých stránkách registrovat( jako založit si svůj učet)????
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.