lavooo Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Mám dotaz, jak mám hrát v Lost planet 2 normálně hru pro jednoho hráče ? Když dám kampaň, tak to stejně chce abych připojil kabel... Ale já chci hrát jen pro jednoho. Jak to mám udělat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 To nikdo neví ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Joo,tam někde v options musíš nastavit že chceš hrát Offline, to tam najdeš Původně to je na Online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 No tak nikde sem to nenašel. Máte někdo jinou radu ? Nebo hrál to někdo normálně single ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Tak už sem to našel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Tak už sem to našel :D Honíš příspěvky ? :dozey: ...pro příště existuje tlačítko edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.