dessperadoss Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 mám menší problem. když dám iPod do iTunes tak tak mi to napíše že se to synchronizuje a pak se vymažou všechny programy z installousu. pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 taky mi to blbne,proto nepoužívám installous,ale pokud ho chceš používat,tak si stáhní i-funbox.com a přes něho kopíruj IPA soubory do installousu pak je v ipodu nainstaluj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Koblizek Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Presneji to kopiruj do /private/var/mobile/documents/installous/downloads A nezapomen z cydie stahnout afc2add Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 a ten i-funbox.com mám dát kam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Koblizek Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Napis do googlu i-funbox download Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 jj já už sem ho stáhl ale potřebuju vedet co snim mám dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Koblizek Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Mas i afc2add z cydie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 ted už jo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Koblizek Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Ok, tak zapni ifunbox a bez do toho adresrae co jsem napsal a nahazej tam hry Pak je pres installous nainstalujes Samozrejme musis mi iP pripojeny k PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 ja mám ten ifun box jen na ploše zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Koblizek Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Musis ten ifunbox zapnout a pres nej ty hry tam nahazet Co na tom nechapes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 ja když to zapnu tak se mi otevře WinRar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Koblizek Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 (""") (""") ( ) ("""""") ( ) ( ) ( () ) ( ) (__""") (_____) (__""") Ze by jsi ten ifunbox mel nainstalovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 jj už to mám otevřelo se mi to a objevil semi tam muj iPod a sté horní části to mám hodit do te dolní části? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Koblizek Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 No musis proste hry ktere chces hrat hodit do te slozky v iP Ja ifunbox nepouzivam, jsem zastance total commanderu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 a ty hry co se mi smazaly ty už tam asi nedám že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Koblizek Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Jake???Vyjadruj se konkretne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 no jak se mi to synchronovalo tak semi vymazaly hry z installousu tak ty už asi nedám zpět že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Koblizek Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Nedas..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 jj tak díky za vše :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Koblizek Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Jo, nemas zac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mirec32 Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 mám menší problem.když dám iPod do iTunes tak tak mi to napíše že se to synchronizuje a pak se vymažou všechny programy z installousu. pls help Ak si nainštaluješ niečo cez installous tak ked pripojíš iPod k iTunes klikni v iTunes na iPod pravým klikom a vyber transef purchased, prenesú sa ti nainštalovane app do itunes a už ti ich nezmaže ked budeš robiť syncho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dessperadoss
mám menší problem.
když dám iPod do iTunes tak tak mi to napíše že se to synchronizuje a pak se vymažou všechny programy z installousu. pls help
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
21 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.