sasa.lohr Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Mam od kamarada pujceneho ipoda touche a dal mi k nemu i heslo ,abych si mohl stahnout nejakou aplikaci (jen free) ale kdyz si ji vyberu a dam instalovat, v menu je porad cekat, zkousel jsem dalsi , ale je to porad stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Koblizek Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Mas JB?Pokud ano zkus udelat respring Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 JB nemam jak uz jsem napsal, mam ho poprve v ruce, takze pouze vim co je JB, respring nevim co znamena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Koblizek Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Respring je restart springboardu Zkus ho vypnout a zapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 ze me to nenapadlo, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sasa.lohr
Mam od kamarada pujceneho ipoda touche a dal mi k nemu i heslo ,abych si mohl stahnout nejakou aplikaci (jen free)
ale kdyz si ji vyberu a dam instalovat, v menu je porad cekat, zkousel jsem dalsi , ale je to porad stejne
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.