sasa.lohr Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2010 Mam od kamarada pujceneho ipoda touche a dal mi k nemu i heslo ,abych si mohl stahnout nejakou aplikaci (jen free) ale kdyz si ji vyberu a dam instalovat, v menu je porad cekat, zkousel jsem dalsi , ale je to porad stejne Citovat
0 Koblizek Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2010 Mas JB?Pokud ano zkus udelat respring Citovat
0 sasa.lohr Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2010 JB nemam jak uz jsem napsal, mam ho poprve v ruce, takze pouze vim co je JB, respring nevim co znamena Citovat
0 Koblizek Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2010 Respring je restart springboardu Zkus ho vypnout a zapnout Citovat
0 sasa.lohr Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2010 ze me to nenapadlo, diky Citovat
Otázka
sasa.lohr
Mam od kamarada pujceneho ipoda touche a dal mi k nemu i heslo ,abych si mohl stahnout nejakou aplikaci (jen free)
ale kdyz si ji vyberu a dam instalovat, v menu je porad cekat, zkousel jsem dalsi , ale je to porad stejne
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.