Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Na systémovém disku mám přiděleno 44GB. Systém mi ted hlásí nedostatek místa, ukazuje mi jen 4MB volnéjo místa, ale přitom když označím všechny složky (i skryté) na systémovém diksu, tak mi ukazuje, že mají velikost ani ne 30Gb...kde je problém? Windows 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Na systémovém disku mám přiděleno 44GB. Systém mi ted hlásí nedostatek místa, ukazuje mi jen 4MB volnéjo místa, ale přitom když označím všechny složky (i skryté) na systémovém diksu, tak mi ukazuje, že mají velikost ani ne 30Gb...kde je problém?Windows 7 zkousel jsi restart?nemas danou nejakou pamet na pomoc pameti RAM?nebo na rezim spanku...a nebo na obnoveni systemu?....btw mel jsem podobnej problem...z niceho nic zmizelo taky asi 10GB..a asi po 2 dnech se zase objevili :D divny.... btw rezim spanku asi ne...te ma mam pocit neco kolem 2GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Taky se mi to stává. Nainstaluj si CCleaner a projeď to tím. Jsou to většinou dočasné soubory windowsu co ti to zbytečně zasírá disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Stahujes pres torrent?Ano vycisti si a oprav system (doporucuji Advanced SystemCare) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Pravé tlačítko na disk -> Vlastnosti -> Vyčištění disku -> Zaškrtneš dočasné soubory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 To taky nepomáhalo, problém byl ve složce Windows/Temp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 temp jsou dočasný soubory :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Aha, to sem opravdu nevěděl :dozey::dozey::dozey: disk -> Vlastnosti -> Vyčištění disku -> Zaškrtneš dočasné soubory Tohle ti vyčistí jen temp v Users, pro příště :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 temp jsou dočasný soubory :roll: :D :D koukam zase chytrej jak vrata od chliva :D Aha, to sem opravdu nevěděl :dozey::dozey::dozey: disk -> Vlastnosti -> Vyčištění disku -> Zaškrtneš dočasné soubory Tohle ti vyčistí jen temp v Users, pro příště :dozey: :) ze se tady vubec ptas na pomoc co? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pokoun Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 jj presne temp. ale ccleaner je na to ucinej ale musite si zaskrtnou aby mazal docasny soubory i mene ja 24 hodin stary. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rytmy Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 problem pri Win 7 a Win Vista je ten že on ten debil si sťahuje sam update a tie si bud vymažeš alebo instalneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cloud.M@-T€R
Na systémovém disku mám přiděleno 44GB. Systém mi ted hlásí nedostatek místa, ukazuje mi jen 4MB volnéjo místa, ale přitom když označím všechny složky (i skryté) na systémovém diksu, tak mi ukazuje, že mají velikost ani ne 30Gb...kde je problém?
Windows 7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.