rada Odesláno Srpen 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2007 chtěl jsem si zahrá fifu přez infrastructure multiplayer ale pokaždý když to nabíhá zápas tak to napíše toto.viz photo.jak je to možný že pokaždý?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L_A_D_A_S Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 mě to dělá úplně to samý..taky by mi to zajímalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 To je tak .. když někdo má ISO ,někdo má CSO a někdo má UMD .. Každej to má načtený v jinou dobu .. ISO to má nejrychleji a když vidí že druhá strana není připojená v zápase tak to prostě hodí chybu ..Když mají oba ISO tak by to mělo jít .. proto je lepší se před každým zápasem zeptat .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lokajz Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 hm tak to je vyborny kdyz se jich zeptam tech nemcu apod jestli maj iso tak vubec nevedej :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lokajz Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 uz me to pekne sere uz to zkousim asi 3 hodiny a ani jednou sem se nepripojil na zapas vzdy to nabehne a spadne pice co s tim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lokajz Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 Tak jak tady pise GameEs tak to je budto picovina nebo nevim apc sem zkopusel hrat s par lidma ktery maj iso a stejne to nejde tak sem nahral cso proti cso a taky nic takze fakt nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 Aleeeee musis jim tam do toho chatu napsat ze mas CSO a oni ti pak taky odepisou :lol: CSO vs CSO jede vlastni zkusenost ( pokud nemas nak nastaveno CPU speed ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lokajz Odesláno Září 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2007 no to prave nevim me cos a cso proste nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rada
chtěl jsem si zahrá fifu přez infrastructure multiplayer ale pokaždý když to nabíhá zápas tak to napíše toto.viz photo.jak je to možný že pokaždý??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts