xbox Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Cau,nevite jak zjistit hladinu barev v tiskarne?? Kdyz,jsem mel windows xp,tak vzdy pred tiskem se me zobrazila tabulka s cernou a barevnou barvou a ted mam windows 7 a nikde to nemuzu najit ovladace mam aktualizovanne fakt nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Čau, nevím jak to má zrovna 5740, já má F4180 a když spustím HP Solution Center, tak mi to ukáže úrovně inkoustu. Zkoušel jsi stáhnout ovladače pro Win7 ze stránek HP? Doporučuju ti se na ty stránky podívat, mě třeba nešlo dohledat dokumenty které jsem skenoval a na tom webu jsem našel opravný balíček pro mojí tiskárnu a teďkom to vše funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Tak jsem to udelal presne podle toho to navodu http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01979343&tmp_track_link=ot_faqs/top_issues/cs_us/c01979343/loc:1&lc=cs&dlc=cs&cc=us〈=cs&product=463779 vse v poradku tiskne,ale nemuzu se porad dostat do sady nastroju to tam proste nikde nemam.Tam by pry mela byt priblizna hladina barev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.