nejvetsiborec Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Dnes jsem si po dlouhe dobe zkusil zahrat na mem druhem flashlem xboxu na kterém jsem zkusil predtim neuspesne spustit hru s AP2.5. A najednou koukám, mám ban, a navíc konzole nebyla nikdy pripojena na live. Ach jo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Dnes jsem si po dlouhe dobe zkusil zahrat na mem druhem flashlem xboxu na kterém jsem zkusil predtim neuspesne spustit hru s AP2.5. A najednou koukám, mám ban, a navíc konzole nebyla nikdy pripojena na live. Ach jo :D To ti ako oznamila konzola, ked si ju nepripojil na Live? Co ti vypisala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Ne ne, vcera jsem hral hru offline, a ted jsem prehodil profil do neflashleho xka, a profil je corrupted. A XVAL to potvrdil. Ještě opakuji, konzole nebyla nikdy připojena na Live a ani jsem nikdy neplanoval ji pripojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 To je přece blbost. Když s tebou neni MS ve spojení jak mohou zjistit a dát ban?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Ted jsem to zkusil i s mym druhym profilem a znovu se v druhe konzoli jevi jako corrupted, pri konzole XVALem mi to hlásí: Failed AP25 Challenge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 O tomhle se ví. Ban to samozřejmě není, ale pokud konzole neprojde přes AP2.5, opravdu se profil nedá přesouvat mezi konzolemi, zobrazí se jako corrupted. I to byl jeden z důvodů, proč se nedoporučovalo pokoušet se spustit AP hry bez LT+. Opravit by to snad šlo, přepsáním NAND, jako se svého času řešila nemožnost instalace na HDD. Doporučuji kontaktovat nějakého flashera a probrat to s ním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 JJ, nevím nevím, myslím, že teď už mě u xboxu nic nedrží, tudíž asi spíš popřemýšlím o přechodu na PS3. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Zdravím chtlě sem se zeptat když m iten program hlásí Failed AP25 Challenge . takže mi hrozí ban? chci ted přejít na origoš potřebuju vědět jestli to má cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Zdravím chtlě sem se zeptat když m iten program hlásí Failed AP25 Challenge . takže mi hrozí ban? chci ted přejít na origoš potřebuju vědět jestli to má cenu. Údajně jak máš konzoli flaglou tak nemusí to být hned , ale při banové vlně asi ano . Zatím ale nevím o nikom , kdo by ban nyní dostal . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brucounito Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Aha díky moc hold pak budu muset koupit nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.