nuguien Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Chci napsat nějakou hru ale nevim v čem když mi c++ a ten toolchain a tak prostě nefunguje. V čem se dá napsat? Nechci jazyk jako třeba že napíšete Lua(pomalý! nechci).. Chci editor nebo něco přes co to prostě bude fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Pro tebe? :P gamemaker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nuguien Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Ten si nech.. gamemaker nejde spojit s netem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hendur Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Jde. Ale musíš v tom trochu víc umět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nuguien Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 hendur: jako bych tě odněkuď znal.. třeba velekjchytrak? PSP & GM ... ne! + je to pomalý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 tak si to napiš v lua :dozey: když je pro tebe moc pomalej a neumíš ho propojit s netem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nuguien Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Lua??? :lol: to je taky pomalý! nechci Lua! :angry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 nugu, jak ty chceš vytvořit HB když neumíš programovat a ani s dotyčnýma programama pracovat? ... Cukrář jde opravovat motor u auta. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hendur Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Nuguien: VCH? Jo býval sem tam. PSP a GM= teoreticky by to nějak šlo, ale máš pravdu, bylo by to pomalý...což je podle tebe i Lua...ještě ti tak můžu poradit aby si zkusil Flash... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nuguien Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 RaZzeR: je těžký dát něco dohromady když ti půlka toho co potřebuješ chybí..kdybych to měl tak bych to dohromady dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Koukal jsi sem? http://console-forum.net/tema/8946-mootooho-kruzok-mladeho-programatora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nuguien Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Moc né.. spíš na nějakou anglickou verzi tohohle .. dík :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nuguien Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Je tam ale problém a ten je furt stejnej.. na ps2dev.org se nedá dostat.. to znamená že toolchain nestáhnu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Co tohle? http://www.psp-hacks.com/file/112 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nuguien Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Dík ale teď sem našel už připravenou verzi která pokuď bude fungovat tak good a pokuď ne tak zkusim tohle.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nuguien Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Už to funguje.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Používáš tu verzi co jsem ti postl nebo tu cos našel ty (kdyžtak link pls)? Dík. Já už to zkoušel dřív dle toho návodu, ale měl jsem s tím Toolchainem taky ňáký problémy a nejelo to jak mělo, tak jsem se na to vys... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nuguien Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Ty to chceš zkusit? dělal sem chvíli podle tohohle návodu, stáh sem http://www.megaupload.com/?d=A23ICW3P , a vzal sem obsah ze složky home/Owner/ toho archivu a dal to do C:\cygwin\home\user(to si nastav podle svýho).. pak sem spustil cygwin.bat kterej si musíš upravit podle návodu co si poslal , napsal pwd, dal sem cd home/user/projects/tvuj_projekt , potvrdil sem, napsal sem make , potvrdil (chvíli počkat) a mělo by to vyhodit eboot.pbp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Jj, jak jsem psal, už jsem to chtěl zkusit dřív, ale měl jsem s tím Toolchainem taky problém tak jsem na to vykašlal... No ale tak zkusím to znova. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nuguien Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Jo ale počítej s tim že tak 2/5(já to skládal dohromady 6 hod) hodin to zabere .. výsledek je ale dobrej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kamikaze.suicide Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 huh.. taky jsem zrovna vcera dokoncil trapeni s toolchain a cygwin.. ale nakonec se mi to po dvou dnech povedlo.. :D :D a to i s pridavnyma knihovnama zlib, libpng nebo lpsppower.... prosim vas nemeli byste nekde rozepsany vsechny scripty + co konkretne delaji? (napr.: pspDebugScreenClear(); = vycisti obrazovku od textu.) hodne by mi to pomohlo.. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nuguien Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 V tom archivu co sem dal odkaz je helloworld.. s tim můžeš pokračovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nuguien Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Možná by se hodil nějakej tut kterej aspoň bude aktuálně funkční.. když hledam některý přídavky tak je prostě nenajdu .Některý tutoriály se různě bugujou.. něco chybí.Neni nějakej aktuální dobrej tutorial? :D EDIT: C++ přídavky pro psptoolchain je snad jasný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nuguien
Chci napsat nějakou hru ale nevim v čem když mi c++ a ten toolchain a tak prostě nefunguje. V čem se dá napsat? Nechci jazyk jako třeba že napíšete Lua(pomalý! nechci).. Chci editor nebo něco přes co to prostě bude fungovat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
22 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.