Code Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Mam IPhona 2g jailbreaknutyho a z cydie sem pres hackulo stahl installous ale vetšina her mi nejde stahnout ? pls nevite cim to je ? fw 3.1.3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Mam IPhona 2g jailbreaknutyho a z cydie sem pres hackulo stahl installous ale vetšina her mi nejde stahnout ? pls nevite cim to je ? fw 3.1.3 a co ti to konkretne dela ze ti nejdou stahnout?jako vubec nebo to pada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Code Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 normalne se to dostahuje a nainstaluju a bud je ikona te hry v menu nebo vubec se tam neobjevi a to co se objevi tak se neda spustit stahl jsem jenom jednu ktera byla primo na fw 3.1.3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 normalne se to dostahuje a nainstaluju a bud je ikona te hry v menu nebo vubec se tam neobjevi a to co se objevi tak se neda spustit stahl jsem jenom jednu ktera byla primo na fw 3.1.3 jo a mas tam nejakou free aplikaci?kdyz tam ta ikona neni tak zkus restartovat springboard(bud nejakou aplikaci a nebo vypni a zapni telefon) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Code Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 no zadnou free nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Code Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 a kdyz stahnu hru ktera je traba last version na fw 1.0.1 tak by my to melo jit ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 no zadnou free nemam no tak vidis...musis mit aspon jednu free aplikaci aby jsi mohl mit ostatni...to je podminka pro JB :) ....+ musis mit jeste...ted nevim jestli se to presne tak jmenuje Appsync...aby jsi mohl hazet crakle aplikace pres Itunes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Code Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 o diky thanks je tvoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Code Odesláno Listopad 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 prosím lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Code
Mam IPhona 2g jailbreaknutyho a z cydie sem pres hackulo stahl installous ale vetšina her mi nejde stahnout ? pls nevite cim to je ? fw 3.1.3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.