honzaik Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Čau, když bych si koupil xbox 360 stačí mi si koupit ten adapter od speedlinku abych si moh pripojit svoje normální sluchátka od pc s 3,5 mm jackem ? Nebo kdyžtak doporučte nakej headset s mikrofonem na paření :) do max. 1000kč dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bitchfucker313 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 http://www.alza.cz/bezdratove-sluchatko-s-mikrofonem-xbox-360-wireless-headset-d71229.htm nebo pokud si koupíš verzi slim tak budeš mít drátovej headset přímo v balení .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 jj dik ale ja myslel nakej herní headset ne ten z balení atd. ne jen pro Livevko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenri Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Mrkni sem: http://www.playcentrum.cz/default.asp?SK1=XBOX%20360&SK2=HW&SK3=Sluch%E1tka&menu=470 Nebo toto: http://www.xboxline.com/headset-adapter-xbox-360-p-416.html Taky jsem to nedávno zkoumal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 jj dik ja uz to nepotřebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mates93 Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 chtěl jsem se zeptat , jak to je se zvukem do sluchátek , když mám svoje herní sluchátka , adapter speedlink a xko pripojeny k tv pres HDMI , jestli mi pujde zvuk do sluchatek ( normální zvuk ve hrách nemyslím kounikaci na live ) ... mám xko na flashi tak to nemuzu testnout tak jestli někdo neví :) díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Jj půjde normálně ty sluchátka napoj do TV tam, kde máš zvukový výstup na 3,5mm jack :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 To znamená, že když máš normální sluchátka, který mají jeden konektor na mikrofon a druhej na zvuk a máš adapter od speedlenku, tak musíš konektor na mikrofon zapojit do speedlinku a konektor na zvuk do výstupu televize? To je hodně krkolomný :) Co jde přesně z toho zvukovýho výstupu speedlinku? Jenom mluvení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mates93 Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 já to právě zkoušel jenom u bratránka a když jsem to nastavil na maximum tak jenom takovy slaby pískání a jinak nic... já právě výstup na TV nemám... u PC mi jde vpohodě... zkusím to až přijde xbox a kdyžtak to pak budu řešit dál... EDIT : Dobrý tak problém je vyřešenej díky za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Jak teda můžu nějak elegantně udělat, abych měl headset s mikrofonem a slyšel v něm hru a mohl i komunikovat? Bez toho, aby mi z toho šly kabely do různých zařízení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
honzaik
Čau, když bych si koupil xbox 360 stačí mi si koupit ten adapter od speedlinku abych si moh pripojit svoje normální sluchátka od pc s 3,5 mm jackem ? Nebo kdyžtak doporučte nakej headset s mikrofonem na paření :) do max. 1000kč dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.