Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ipod 2G/3G , 8GB verze: 4.2.1

Bitchfucker313

Otázka

Zdravím , mám Ipod 2G/3G 8Gb , nedávno koupený , verze 4.2.1 a chtěl bych si udělat Jailbreak abych mohl hrát stahované hry.... v Ipodech a Iphonech se moc nevyznám takže nevím jak na to , Už jsem to podle pár návodů zkoušel ale pokaždé to skončilo neůspěchem a konečním Restorem tak bych prosil nějaký podrobný TUTORIAL pro jailbrake Ipodu 2G 8GB ve verzi 4.1.2 který 100% funguje a není nějak moc složitý..... :-D Pokud to bude rychle a bude 100% funkční tak můžu dát nějaké kredity na Share-Rapid.Com ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0

Ahoj, tady mas navod na tethered JB

Zajdi na http://felixbruns.de a stahni svuj fw

Pote si z nekama stahni Redsn0w 0.9.6b4 (staci to napsat do googlu a vyhodi to mirrory)

Zapni iTunes

Pak zapni ten redsnow

Dej browse

Najdi fw co jsi stahl

Bude to kontrolovat

Klikni na Next

Zaskrtni cydii a batery percentage

Vypni iPod

Klikni na next

Ted budes muset udelat tohle:

a) Stiskněte na 2 sekundy tlačítko Power (nahoře) a nepouštějte ho (zatím).

b) Nepouštějte tlačítko Power a stiskněte zároveň na 10 sekund Home tlačítko (přední tlačítko).

c) Nyní pusťte Power tlačítko a 30 sekund držte stisknuté Home tlačítko (přední tlačítko).

Ted se ti JBkuje iP

Tak a ted udelej toto:

V redsnow zaskrtni Just boot tethered right now

Tento krok musis udelat po kazdem restartu zarizeni

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak a ted udelej toto:

V redsnow zaskrtni Just boot tethered right now

Tento krok musis udelat po kazdem restartu zarizeni

takže pokaždé když zapnu Ipoda musím opakovat to s tím držením atd? ... nebo tím myslíš ten restore ( obnova továrního nastavení)

Odkaz ke komentáři

• 0
Pokazde kdyz vypnes ipod ho musis pripojit k PC, zapnout redsnow a udelat to co jsem psal

Ten JB ti bude fungovat

a nejde udělat nějakej jinej kterej by mi zůstal napořád ( abych ho nemusel po každým zapnutí opakovaně instalovat) ?

Odkaz ke komentáři

• 0

Ne,redsn0w 0.9.6b4 není pro MC model(ani tethered),jen pro MB

Od iOS 4.0 jsem ještě neviděl ani jeden reds0w,který by byl na MC model,všechny jsou jen na MB

Dej nastavení-obecné-informace-model a tam bude bud MC****** nebo MB******(pokud máš mb,tak máš JB na vždy,pokud máš MC tak nemáš JB vůbec)

Odkaz ke komentáři

• 0
Ne,redsn0w 0.9.6b4 není pro MC model(ani tethered),jen pro MB

Od iOS 4.0 jsem ještě neviděl ani jeden reds0w,který by byl na MC model,všechny jsou jen na MB

Dej nastavení-obecné-informace-model a tam bude bud MC****** nebo MB******(pokud máš mb,tak máš JB na vždy,pokud máš MC tak nemáš JB vůbec)

to znamená že na svým Ipodu nemůžu mít JB vůbec?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu