tommygun Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Zdravim, chci se zeptat kolik se mi tak vejde savu na kartu 256 mb? Staci mi odpoved malo nebo hodne :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Záleží na tom , jestli budeš mít jen tu kartu , protože dost místa ještě zabere DB - avatary . Ale staré savy her ,které už nebudeš hrát můžeš mazat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Jj když nebudeš dělat avatar tak v pohodě můžeš hrát, ale doporučuju koupit HDD aspoň ten malinkej 20gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Zdravim, chci se zeptat kolik se mi tak vejde savu na kartu 256 mb? Staci mi odpoved malo nebo hodne :-D To sa neda len tak napisat, pretoze zalezi od hier aku ma ktora hra velkost save. Napr. taka Mafia 2 ma 51 MB, Forza takych 30 MB. To uz ked radsej pichnes 2 GB USB kluc/flashku, tak budes na tom lepsie a hadam aj s cenov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommygun Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 to jde i na flashku jo? tak to by bylo v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 cca 50 (u mě). Mám tam hry které maji 25MB a nekteré třeba 1MB, záleží natom jaký hry si tam chceš ukládat, osobně já už mám kartu 256MB plnou a teď už všechny nové savy dávam na HDD;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 to jde i na flashku jo? tak to by bylo v pohode Ano. Od verze DASH 9199 lze využívat externích USB zařízení (flashky, HDD) jako plnohodnotných pamětí pro xbox. Omezejí je zde akorát takové, že je nutné toto zařízení naformátovat v xboxu a lze využít pro xbox max 16 GB (i kdyby byl HDD třeba 1 TB, v xboxu uvidíš jen oněch 16 GB). Jako nouzovka je to tedy dobré, ale vzhledem k cenám originálních xbox disků (250 GB seženneš uz za 1600,- Kč a bazarovej ještě levněji) to není až taková výhra. Pokud se ti ale třeba doma válí v šuplíku flashdisk a nepoužíváš ho, máš ideální příležitost jako ho využít a zatím ušetřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommygun Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 jasne diky moc vam vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tommygun
Zdravim, chci se zeptat kolik se mi tak vejde savu na kartu 256 mb? Staci mi odpoved malo nebo hodne :-D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.