R.e.d.m.a.n. Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Ahoj chci si koupit nakej volant k playstationu 3 ale nvm jakej hry budou hlavne dirty 2 NFS a a do budoucna planuju Gran turismo 5 plus neco dalsiho. Hlavne me zajima jestli se vyplati koupit nakej drasi nebo staci levnejsi ? Koukal sem tak nak po tehle http://www.nakupuj.com/volant-logitech-driving-force-gt-941-000021-cerny/z158572/#utm_source=zbozi.cz&utm_source=srovnavac Tenhle je uz teda docela drahej no to spis ne , ale pokud mi nekdo dobre oduvodni ze to za ty prachy stoji , tak o nem budu uvazovat http://www.kasa.cz/pocitace-prislusenstvi/koupit/1025166/volant/genius-twinwheel-900ff-31620002102-/ To mi pride , tak nejvhodnejsi na pomer ceny a funkci Hlavne aby mel pedaly i a asi aby se dal otacet o tech 900 stupnu no , jinak nvm , tak kdo to ma ozkouseny , tak kdyby mi nejak mohl poradit, nebo navrhnout nakej jinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trotlos Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 ja bych z toho co si nadhodil urcite bral ten logitech... -je to ofiko volant pro GT5 -tim padem se da se rict ze je to ofiko volant pro ps3 takze ho bude podporovat 99/100% her -kvalita bude urcite taky jinde nez genius ten uz na pohled vypada ze vydrzi max tejden :-) a nekde jsem ten logitech nasel kolem 2500,- taky jsem o nem hodne uvazoval ale nakonec objednal G27 jinak uz bych ho mel doma :-)) ale treba se pletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R.e.d.m.a.n. Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 NO dobre mno tak asi vemu ten drazsi . tu g27 uz je trochu moc penez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
R.e.d.m.a.n.
Ahoj chci si koupit nakej volant k playstationu 3 ale nvm jakej hry budou hlavne dirty 2 NFS a a do budoucna planuju Gran turismo 5 plus neco dalsiho.
Hlavne me zajima jestli se vyplati koupit nakej drasi nebo staci levnejsi ?
Koukal sem tak nak po tehle
Tenhle je uz teda docela drahej no to spis ne , ale pokud mi nekdo dobre oduvodni ze to za ty prachy stoji , tak o nem budu uvazovat
To mi pride , tak nejvhodnejsi na pomer ceny a funkci
Hlavne aby mel pedaly i a asi aby se dal otacet o tech 900 stupnu no , jinak nvm , tak kdo to ma ozkouseny , tak kdyby mi nejak mohl poradit, nebo navrhnout nakej jinej
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.