Hauzimir Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Zdravim , prave se mi dostal do konzole LT+ a dash mam 2,0,8.... neco .. Tak se chci zeptat co musim udelat abych rozjel novy hry ... V tematech se tady stracim , kazdej pise neco jinyho .. Diky moc za rady :) . :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Nove hry s AP2.5 musis k LT+ este patchovat. Potom ked mas stary DB 8955, tak este updatnut novy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hauzimir Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 a jak to mam updatnout kdyz mam starej DASH a prez flashku mi to nepujde a ktomu mam este BAN :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 a jak to mam updatnout kdyz mam starej DASH a prez flashku mi to nepujde a ktomu mam este BAN :D To mas odkial, ze cez flashku, CD, DVD ti to nepojde? :D http://support.xbox.com/en-gb/pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hauzimir Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Tak ted nahraju jen na fleshku ten jejich novej update a jedu ?? :) .... Stou fleshkou sem to cetl tady na foru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Sakra přesně kvůli téhle tvojí otázce je tady návod , a to velmi pěkný: http://console-forum.net/tema/107826-novy-lt-a-ap25-nejcastejsi-otazky-a-odpovedi Ale stručně: 1. updatni na nový dash pomocí flasky (není důvod, aby ti to něslo, pokud se budeš držet návodu od trezzora o příspěvek výše) 2. spustíš program ABGX v nejnovější verzi a případně patchneš pomocí něj hru s AP2.5 3. vypálíš a hraješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hauzimir Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 diks :) takhle sem to potreboval napsat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pavluňa Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 2. spustíš program ABGX v nejnovější verzi a případně patchneš pomocí něj hru s AP2.5 3. vypálíš a hraješ Uz treti topic kam tohle pisu.Pro hry s AP25 prece nestaci jen LT+ a abgxko,musis jeste pred tim patchnout tu ochranu AP25,ale jeste jsem se nidke nedocetl jak.... :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hauzimir Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 to prave patchnes v abgxku .. Ted palim assasina , tak uvidime :) .. vsechno nasvedcuje tomu , ze se probehnu po strechach :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Uz treti topic kam tohle pisu.Pro hry s AP25 prece nestaci jen LT+ a abgxko,musis jeste pred tim patchnout tu ochranu AP25,ale jeste jsem se nidke nedocetl jak.... :-/ Patch her s AP2.5 dělá právě ABGX (stáhnout nejnovější verzi co to podporuje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pavluňa Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Zoombik: a k cemu je teda ten patch na odkazu? http://www.xbox-zone.sk/2010/11/23/patche-pre-hry-s-ap-2-5-hrane-na-fw-lt-pre-bezpecne-hranie-na-live/ Hauzimir: jestli si delal jen pres ABGX,dej vedet jak si dopadl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 To bylo potřeba dříve, teď už to zvládá všechno ABGX, jen je potřeba aby byl příslušný AP2.5 SS v online databázi programu... Zjednodušeně řečeno lze provést v ABGX samotnou kontrolu (autoFix level 0) a v případě, že není vše OK a vyhodí nalezený AP2.5, cvakneš na AutoFix level 3 a projedeš to znova... MOžná je tento dvojitý postup zbytečný, ale nemusí mi program opravovat stealth apod. za každou cenu pokud to není nutné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pavluňa Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 To bylo potřeba dříve, teď už to zvládá všechno ABGX, jen je potřeba aby byl příslušný AP2.5 SS v online databázi programu...Zjednodušeně řečeno lze provést v ABGX samotnou kontrolu (autoFix level 0) a v případě, že není vše OK a vyhodí nalezený AP2.5, cvakneš na AutoFix level 3 a projedeš to znova... MOžná je tento dvojitý postup zbytečný, ale nemusí mi program opravovat stealth apod. za každou cenu pokud to není nutné... ABH nejdriv patchnut na AP25 a dale pak projet ABGX.Vse 100% OK,ale u NFS nejdriv zkusim rovnou primo pres ABGX a dam vedet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hauzimir Odesláno Prosinec 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Vsechno funguje v poho akorat sem needy musel prejmenovat aby to ABG pochopil , pak bylo vse v poho .. patch probehl a hru mam skoro dohranou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hauzimir
Zdravim , prave se mi dostal do konzole LT+ a dash mam 2,0,8.... neco .. Tak se chci zeptat co musim udelat abych rozjel novy hry ... V tematech se tady stracim , kazdej pise neco jinyho .. Diky moc za rady :) . :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.