Hauzimir Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2010 Zdravim , prave se mi dostal do konzole LT+ a dash mam 2,0,8.... neco .. Tak se chci zeptat co musim udelat abych rozjel novy hry ... V tematech se tady stracim , kazdej pise neco jinyho .. Diky moc za rady :) . :D Citovat
0 trezzor Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2010 Nove hry s AP2.5 musis k LT+ este patchovat. Potom ked mas stary DB 8955, tak este updatnut novy. Citovat
0 Hauzimir Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2010 a jak to mam updatnout kdyz mam starej DASH a prez flashku mi to nepujde a ktomu mam este BAN :D Citovat
0 trezzor Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2010 a jak to mam updatnout kdyz mam starej DASH a prez flashku mi to nepujde a ktomu mam este BAN :D To mas odkial, ze cez flashku, CD, DVD ti to nepojde? :D http://support.xbox.com/en-gb/pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx Citovat
0 Hauzimir Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2010 Tak ted nahraju jen na fleshku ten jejich novej update a jedu ?? :) .... Stou fleshkou sem to cetl tady na foru :) Citovat
0 Zoombik Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2010 Sakra přesně kvůli téhle tvojí otázce je tady návod , a to velmi pěkný: http://console-forum.net/tema/107826-novy-lt-a-ap25-nejcastejsi-otazky-a-odpovedi Ale stručně: 1. updatni na nový dash pomocí flasky (není důvod, aby ti to něslo, pokud se budeš držet návodu od trezzora o příspěvek výše) 2. spustíš program ABGX v nejnovější verzi a případně patchneš pomocí něj hru s AP2.5 3. vypálíš a hraješ Citovat
0 Hauzimir Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2010 diks :) takhle sem to potreboval napsat :D Citovat
0 Pavluňa Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2010 2. spustíš program ABGX v nejnovější verzi a případně patchneš pomocí něj hru s AP2.5 3. vypálíš a hraješ Uz treti topic kam tohle pisu.Pro hry s AP25 prece nestaci jen LT+ a abgxko,musis jeste pred tim patchnout tu ochranu AP25,ale jeste jsem se nidke nedocetl jak.... :-/ Citovat
0 Hauzimir Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2010 to prave patchnes v abgxku .. Ted palim assasina , tak uvidime :) .. vsechno nasvedcuje tomu , ze se probehnu po strechach :D Citovat
0 Zoombik Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2010 Uz treti topic kam tohle pisu.Pro hry s AP25 prece nestaci jen LT+ a abgxko,musis jeste pred tim patchnout tu ochranu AP25,ale jeste jsem se nidke nedocetl jak.... :-/ Patch her s AP2.5 dělá právě ABGX (stáhnout nejnovější verzi co to podporuje) Citovat
0 Pavluňa Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2010 Zoombik: a k cemu je teda ten patch na odkazu? http://www.xbox-zone.sk/2010/11/23/patche-pre-hry-s-ap-2-5-hrane-na-fw-lt-pre-bezpecne-hranie-na-live/ Hauzimir: jestli si delal jen pres ABGX,dej vedet jak si dopadl.... Citovat
0 Zoombik Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2010 To bylo potřeba dříve, teď už to zvládá všechno ABGX, jen je potřeba aby byl příslušný AP2.5 SS v online databázi programu... Zjednodušeně řečeno lze provést v ABGX samotnou kontrolu (autoFix level 0) a v případě, že není vše OK a vyhodí nalezený AP2.5, cvakneš na AutoFix level 3 a projedeš to znova... MOžná je tento dvojitý postup zbytečný, ale nemusí mi program opravovat stealth apod. za každou cenu pokud to není nutné... Citovat
0 Pavluňa Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2010 To bylo potřeba dříve, teď už to zvládá všechno ABGX, jen je potřeba aby byl příslušný AP2.5 SS v online databázi programu...Zjednodušeně řečeno lze provést v ABGX samotnou kontrolu (autoFix level 0) a v případě, že není vše OK a vyhodí nalezený AP2.5, cvakneš na AutoFix level 3 a projedeš to znova... MOžná je tento dvojitý postup zbytečný, ale nemusí mi program opravovat stealth apod. za každou cenu pokud to není nutné... ABH nejdriv patchnut na AP25 a dale pak projet ABGX.Vse 100% OK,ale u NFS nejdriv zkusim rovnou primo pres ABGX a dam vedet.... Citovat
0 Hauzimir Odesláno Prosinec 4, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2010 Vsechno funguje v poho akorat sem needy musel prejmenovat aby to ABG pochopil , pak bylo vse v poho .. patch probehl a hru mam skoro dohranou :) Citovat
Otázka
Hauzimir
Zdravim , prave se mi dostal do konzole LT+ a dash mam 2,0,8.... neco .. Tak se chci zeptat co musim udelat abych rozjel novy hry ... V tematech se tady stracim , kazdej pise neco jinyho .. Diky moc za rady :) . :D
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.