martin.developer Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Dobrý den. Uvažuji o koupi "Microsoft Xbox 360 4GB Kinect Bundle", ale chci se zeptat, zda 4GB HDD není málo? V konzolích se moc nevyznám tudíž se omlouvám za případnou "noob" otázku :) Děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Podle toho, na co všechno máš v plánu interní paměť využívat... V základu je nutnost mít paměť na ukládání profilů a savů her. Na to by 4GB stačit měly... Pokud ale plánuješ stahovat i DCL (download contents - stahovatelný obsah ke hrám z Live!) či případně instalovat a hrát hry z HDD (to se dost doporučuje - výrazně šetříš mechaniku, xbox je tišší a méně se zahřívá), pak ti 4GB nebudou stačit ani náhodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 asi tak, já mám 120gb HDD a z toho volneho jen 40 takze kdyz chces stahovat dema , videa,hudbu z xlive tak to nepostaci ale na takove ukladani pozic v hrach to zatim postaci, teda pokud nejsi nejaky extremni gembler :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martin.developer Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Jsem spíše PC gembler, nakupování her přes STEAM je má droga :D Xbox jsem si chtěl hlavně koupit kvůli Kinectu, Halo a GoW :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 pokud máš rád nakupování přes steam tak na xlive si budeš libovat ... hlavně v xbox live Arcade hrách ... těch je tam přes 400 a jsou tam pecky typu doom1,doom2,dukenukem 3D, darwinia, seriousam The second encounter HD a first encounter HD,plants vs zombies,zuma,cod1 classic,bomberman live,battlefield 1943,dukenukem manhattan project,geometry wars,n+,limbo,prince of persia classictrials hd,crazy taxi pacman,alien breed1,2,3 , shadow complexcastle crashers,geometry wars 2 toho je tam fakt spousty vždy je co kupovat a stále přibejvá :D např se čeká na třeba quake 3 arena ... všechny maj achievementy 200 některé díky dlc už 300 (nebo 250 těžko říct) ale co si koupíš to si můžeš stáhnout kolikrát chceš (pokud nebudeš migrovat tam je menší problém s některým obsahem některý na tom jiném live nemusí být) ale těch 4gb by stačilo na pár dlc pár videí a pár arcade her ... ale doporučuji aspon 60gb .. já mám 120 a mám volných asi 20-30gb ale občas už musím to pročistit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 USB Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Pokud ale plánuješ stahovat i DCL (download contents - stahovatelný obsah ke hrám z Live!) či případně instalovat a hrát hry z HDD (to se dost doporučuje - výrazně šetříš mechaniku, xbox je tišší a méně se zahřívá), pak ti 4GB nebudou stačit ani náhodou. Počkat, někde jsem četl že když mám flashlý x-box že mi tam DLC nebo Live arcade nepůjdou. Nebo to bylo myšleno tak že když si to stáhnu nelegálně z internetu že mi to nepůjde? A když si to poctivě koupím přes X-box live tak mi to půjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Počkat, někde jsem četl že když mám flashlý x-box že mi tam DLC nebo Live arcade nepůjdou.Nebo to bylo myšleno tak že když si to stáhnu nelegálně z internetu že mi to nepůjde? A když si to poctivě koupím přes X-box live tak mi to půjde? :lol: samozrejme, ze ked si to kupis z XLive legalne, tak to pojde...ale je otazne, ci s flashom budes na XLive v pohode :D P.S. a zakladatel tohto topiku o flashi nic nepisal...ty si sa sem votrel s tou stupidnou otazkou :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martin.developer Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Okey a jde v budoucnu legální upgrade toho disku? 8) Protože verze s více GB stojí poměrně více než bych si v tuto chvíli mohl dovolit a chuť na Kinect a Halo mám teď. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Okey a jde v budoucnu legální upgrade toho disku? 8)Protože verze s více GB stojí poměrně více než bych si v tuto chvíli mohl dovolit a chuť na Kinect a Halo mám teď. :? určitě ... přes flashku si vše přehodíš na novej HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martin.developer Odesláno Prosinec 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Dobře díky za rady. Poslední otázka, jeden člověk mi nabízí nepoužitý a neotevřený Xbox 360 Slim s Kinectem se zárukou, ALE je zakoupen v Německu. Bude bez problémů fungovat u nás v ČR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepus Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 no zeptal bych se jestli ma stejnou zasuvku do elektriky a jestli to je PAL nebo NTSC region Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Chci se zeptat kdysi sem tu četl že Flaska může fungovat jako HDD takže když mám doma 4 GB Flasku a koupím Xbox s 512 mb pametí tak budu mít 4,5 jo ? .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Nebudeš mít celé 4 Gb na flešce , protože něco si bere operační system . Na profily a savy to bohatě stačí , ale nemůžeš instalovat hry na HDD , což je lepší - šetříš si tím mechaniku xko je tišší a lépe se načítají hry . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Takže je lepší si koupit HDD ... ok ale 250 je moc mě by stačilo klidně i 60 nebo 120 max prostě tak něco ... není nějaká dobrá nabídka ? ja se díval různě po obchodech ale všude mají jen 250 GB HDD ... nevíš o něčem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Zrovna před pár dny mi nabízel jeden maník 120 GB za 900 Kč . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Ja myslel ne jako už použitý ale nový ... jako mě jde o to ... že nechcu zatezovat HDD takže me staci klidně i ten 20 GB proste nahraju hru na to ... a po dohratí smažu a nebudu zatezovat mechaniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Na aukru je tedkom nový 250GB disk pro Slimaky za 1300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kinect Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 a nebo 16 Gb Usb disk , tam by se to mělo také nechat nainstalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Jo to vím ale něvím jak to udělat aby to byl HDD ... to není jen že to tam pripojíš ... to je složity myslím .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 Jo to vím ale něvím jak to udělat aby to byl HDD ... to není jen že to tam pripojíš ... to je složity myslím .. Co je zlozite??? Citajte aj ofic. stranky http://support.microsoft.com/kb/981974/cs Ked chces dat demo, temy atd. na USB, tak to treba dat cez program...ale savy, instalovanie si potom iba USB v okne vyberes a hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
martin.developer
Dobrý den.
Uvažuji o koupi "Microsoft Xbox 360 4GB Kinect Bundle", ale chci se zeptat, zda 4GB HDD není málo?
V konzolích se moc nevyznám tudíž se omlouvám za případnou "noob" otázku :)
Děkuji za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.