janek1468624245 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Ahoj všichni co hrajete tuhle hru. Potřebuju poradit,stáhl jsem si DLC Pigsy’s Perfect 10 pro tuto hru a nevím jak ho spustit :-( Už jsem zkoušel všechny obvyklosti a nikde to nemůžu najít.. Poradí mi někdo ? Díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janek1468624245 Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Tak už jsem na to přišel sám.. Píšu řešení,kdyby měl někdo stejný problém.. Mám totiž hru z UK a DLC koupený na českým PS store,takže verze hry a DLC jsou rozdílné a nekamarádí spolu :-(( Vůbec jsem neměl tušení,že bych to měl kontrolovat,takže varování pro všechny ostatní.. Ta zkušenost mě stála 270,-Kč (no pořád je co se učit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Jj uplne to samy se mi stalo s Uncharted, nevim proc ty chujove delaj ruzny nekompatibilni verze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janek1468624245 Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 A jak jsi to vyřešil ? Nakoupils na jiným storu ? Mám ještě účet na US,ale mám obavu aby to fungovalo s tou UK verzí :-( Nechce se mi zakládat ještě další účet v UK.. Myslíš,že když u DLC není napsaná konkrétní verze hry,tak to funguje se vším ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
condoleezza Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 up! Můžete také použít Google překlad, ha ha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janek1468624245 Odesláno Prosinec 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 To condoleezza.. To jsem moc nepochopil :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.