fox171 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Nevíte někdo jestli trošku půjde cenově po novém roce Kinect dolů ? ( Xbox 360 4GB + Kinect ) nebo samotný kinect to je jedno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 já bych počkal ... bud se slevní nebo cena zůstane :) .. já si myslím, že tak kolem února/března půjde dolů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Já si myslim že dřív jak za půl roku cena Kinectu neklesne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tanorak Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Osobně si myslím, že na slevu počkáme minimálně rok, spíše dva. Je to novinka, která se velmi dobře prodává, takže proč slevňovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2010 Tím sleva za půl ruku jsem myslel 100-200 kč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SIMČA Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 taky bych s tou slevou moc nepočítala!!je to hit letošních VÁNOC a kdo si to nezvládl koupit na ježicha,tak to bude dohánět po novém roce!! to by byli obchodníci sami proti sobě kdyby slevnili!!myslím,že dříve jak za rok to nebude!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Prosinec 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Já jsem se nakonec rozhodl pro ps3, vyhovuje mi více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.