kendykejnova Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 tak mam problem s ram.koupil jsem si 2x2gb ram patriot jsou to 1066 mhz.osadim je dem do biosu a tam to ukazuje ram 1066mhz.ok.pak nataktuji cpi jak jsem ho mnel s starimi ram ktere byli na 800mhz.dam f10 save a kdyz to pak skouknu tak mi to ukazuje jenom 800 mhz.co stim prosim o radu.diki. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrasek11 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Co to máš za desku a jak je stará? Jde o to, že nemůžeš mít ramky s různými rychlostmi. tzv. Pokud ti jedna ramka běží na 800 Mhz tak všechny ram poběží na 800 Mhz. to stejný platí pro desku, pokud ti deska podporuje maximální rychlost 800 Mhz, tak je jasný, že víc než těch 800 z toho prostě nedostaneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 a nebo ty RAM maj jiný časování a nejsou tak kompatabilní s CPU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 pokud rikas ze jsi taktoval stejne jako se starejma 800mhz, zkus se podivat na delicku ramek ;) jestli tam nemas nastavenou nejakou jinou hodnotu :) nebo se taky muze stat ze nejsou schopny ustat vyssi frekvenci na OC, ale to by bud nenabehl pc nebo by se hodili zpet na 1,066mhz ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrasek11 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Jak jsi to vyřešil?povedl se s tím nějaký pokrok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.