Artom Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 zdravím,poradí mi někdo prosím nějakej malej,nejlépe 500GB až 1TB s nějakým rychlím přenosem a taky co nejlevněji :D . Díky za každé rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Mám toshiba stor.e alu 2.5" 640GB HDD a nemůžu si stěžovat(stojí 2000) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Diky,muzete navrhovat dalsi abych mel vic navyber :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 taky jsem měl v ruce tenhle,ale ten můj se mi zdá pevnější,ale tento je zase(myslím)rychlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 WD, Seagate sou asi nejlepsi, ale cenove trochu vyssi, nicmene aspon clovek muze mit trochu jistotu, ze hned neumrou =). Ale lidi sou docela spokojeny i se znackou A-DATA. Disky jsou levny a nejakou chvili vydrzej taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Prosinec 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Diky,a muzes sem hodit pls nejakej odkaz na shop? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 shopu mas spousty, alza, czc, nwm... osobne tyhle veci radsi kupuju v kamenych prodejnach =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Artom
zdravím,poradí mi někdo prosím nějakej malej,nejlépe 500GB až 1TB s nějakým rychlím přenosem a taky co nejlevněji :D .
Díky za každé rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.