Shadow222 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Lidi mám soubor kterej nejde smazat háže hlášku - "Akci nelze dokončit, protože soubor je otevřený v programu Průzkumník Windows." Ani restart nepomáhá a v ničem ten soubor zaplej nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Zkus unlocker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 to bude asi nejakej trojan ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adamek112 Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Trojan to nebude je to klasika najdi si ctrl + alt+ delete procesy a podívej se jestli ten program spuštěny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Leden 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 To není program je to soubor, konkrétně mi to teď dělají už 3 videa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 muže byt n pozadi spuětny třeba nějakej kovertor,který je chrání před tebou,a zárověn s nimi spolupracuje,zkus ten unlocker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shadow222
Lidi mám soubor kterej nejde smazat háže hlášku - "Akci nelze dokončit, protože soubor je otevřený v programu Průzkumník Windows."
Ani restart nepomáhá a v ničem ten soubor zaplej nemám
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.