sysa Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Dobrej, potřebuju radu, když si pustím GOTUBE, napíši název videa, vyberu si video a skočí mi to do režimu přehrávání.. ale video se nenačítá.. wifi je zaplá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 co máš za psp??? jaky máš cfw nebo jedeš přes HBL??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysa Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 PSP 2000 SLIM a mám tam gen 5.03 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jevca Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Update GoTube a updatuj si stránky ;-) Update mám u Rádia, nvm jak ty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysa Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Updatoval jsem to a stále to nejde:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pav.janecka Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 to me to de ale u nekterych videi se mi vypne cele psp a musim to znova zapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.