Romix Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Hruza des. Da se rict, ze tam vubec nic neni. Myslite, ze to daji do poradku? Nebo mame smulu? Spousta veci tam chybi... Ja teda doufam, ze casem vse doplni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Witec Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Když jsem o tom mluvil s operátorem na help lince, tak říkal, že máme vydžet, že by to začátkem roku měli začít rozšiřovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 No doufam... Uz jsem zacinal premyslet i o tom, ze si zalozim jeste jeden ucet (US nebo UK) abych si mohl postahovat i ostatni hry. Na internetu nekde v diskuzich psali, ze pak to muzou hrat i ostatni uzivatele konzole, Takze bych to jako Tonda(US) stahnul a Karel(CZ) hral :) Tak me jeste napadlo, co kdybych se prihlasil na svuj ucet ja jine konzoli a tam jiz zaplacenou hru take stahnul... Fungovalo by to? Ma to nekdo vyzkousene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeppaPraseCZ Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 To by asi nešlo, zaprvé US a CZ sou jiný regiony za druhý mě to tak nešlo s arkádama, dlc ani oblečkama na avatara. A já debil si to nezazálohoval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Tak ted jsem schvalne na konzoli vyzkousel vytvorit jiny profil. Odhlasil jsem se od sveho profilu a prihlasil na jiny a arkady byly na druhem profilu normalne full. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeppaPraseCZ Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 aha, já to špatně pochopil, sorry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 No takhle to funguje, to uz vim. Ale co kdybych ted dosel ke kamosovi, prihlasil se na jeho konzoli na svuj profil a znovu hru stahnul. Tim padem by to tam pak jelo i jemu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Jo přidalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phlanx Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Myslim ze nepridalo neb na koupeny obsah se vztahuje DRM licence a ta je vazana na konzoli a prenest do jine jde jen 1x za rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.