Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

POMOC s koupí grafiky

vojtci

Recommended Posts

hle fakt to ti utáhne vždycky tam je taková mezera ja mam 5850 a ta má doporučenej 600W a mam 550W a mam určite 100w rezervu, do toho pci-e to pude a stou spotřebou si nedělej starosti ;) ale fakt stratíš tak 1/3 vykonu tý karty takže jí naplno nevyužiješ a je o 1000kč dražší než tak kterou bych ti prodal a ty bys plně využil

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

suchac : jsou kompatibilni ale ty zráty výkonu jsou vážně zbytečný ! koupíš si grafiku za X peněz, ale díky svojí starý desce využiješ jen 70% ? vážně to je no-brain, necpi mu takovýhle řešení když víš že je to špatně, to je jako koupit si lambo ale jezdit jen na jedničku

Odkaz ke komentáři

suchac : jsou kompatibilni ale ty zráty výkonu jsou vážně zbytečný ! koupíš si grafiku za X peněz, ale díky svojí starý desce využiješ jen 70% ? vážně to je no-brain, necpi mu takovýhle řešení když víš že je to špatně, to je jako koupit si lambo ale jezdit jen na jedničku

ukaz mi prosimte ty tvoje 30% ztraty vykonu ... vcelku bych je chtel videt ;)

osobne jsem mel zkusenosti s timto a takova ztrata vykonu tam opravdu byla :)

ty tvoje prirovnani jsou vcelku smesny

Odkaz ke komentáři

:dozey:rozdily az na vyjimky znat nejsou, resis tu s odpustenim uplny kraviny... ta karta poda slusnej vykon tam i tam...

ja to zkousel realnej rozdil co jsem zaznamenal byl 2-5% ... coz se da rict neni tak hrozne (resp. ne tak hrozne abych kuli tomu menil desku) popr. zahazoval kartu do kose.. coz z tvejch slov vypliva ;)

nic nemam v planu se tu hadat, mizim spat gn ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu