vojtci Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 POtřebuji vědět jestli tahle grafika je dobrá na to kolik stojí nebo se dá koupit lepší za ty peníze http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=83047 .proceser mám amd x2 3800+ , ram 2,5giga ale brzdí mě zdroj mam jen 350W.PROSÍM NAPIŠTE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 nic horšího než levná nvidie pořídit už nejde, v tom ses vytáh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Čau nechtěl bys ATI Radeon HD 4670 ?? Plně funkční ale zaručak už nemam cena kolem 1000? Kč a je výkonější než tak kterou tady ukazuješ a i mín žere :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 zdravim pokud chces novou doporucim tuto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=72673 lepsi, vykonejsi, min zrava ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtci Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 diky ta je pekna ale nevadí že není gigová ale 512??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 jo abych nezapoměl ta moje je 1GB !!!! :) za 800kč s poštou muže bejt tvoje :) PS: máš dcl slabej procesor a ten by ti tu 5670 trochu brzdil, ja mam procesor athlon x2 5400+ a ten je tak o 1/3 vykonějsi než tvuj a ten mi brzdil trochu i tu 4670 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 vojtci nechci tady kazit obchod ale 512mb je v tuto chvili na vetsinu her dostacujici, spis nez na velikosti zalezi na frekvenci ddr... ;) rozdil mezi 1gb a 512mb na techto modelech nepoznas ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 suchac: souhlas ale ten jeho procesor je dost slabej tak nevim proc by si měl kupovat tu 5670 kterou by mu to fakt strašne brzdilo mam s tim zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtci Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 potřebuju ještě poradit jestli je jedno když mám pci-E slot a nevím jaká to je verze jestli to je důležitý aby mi tam pak ta grafika šla když je tam napsaný verze 2,1.a ta grafika co jsi mi doporučil potřebuju 400w a já mám jen 350W jestli to utáhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 hle fakt to ti utáhne vždycky tam je taková mezera ja mam 5850 a ta má doporučenej 600W a mam 550W a mam určite 100w rezervu, do toho pci-e to pude a stou spotřebou si nedělej starosti ;) ale fakt stratíš tak 1/3 vykonu tý karty takže jí naplno nevyužiješ a je o 1000kč dražší než tak kterou bych ti prodal a ty bys plně využil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtci Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 dobře a to s tím slotem nevíš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 jak jsem jiz psal sloty jsou kompatibilni :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 suchac : jsou ale čim statší máč na MB tim pomalejší to je... hele bejt tebou tak beru tu od honzaika nebo na tom kompu nic neměnim, a na tom zdroji by to mělo jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtci Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 ne díky mě to budou kupovat rodiče tak mě je to jedno a radši budu mít možnost to reklamovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 loco to ja vim, nicmene se ptal jestli to bude fungovat ja odpovidam ze jsou kompatibilni ... a btw neni to jen pomalejsi (resp. tok dat) ale pcie 2.0/2.1 ma taky moznost dodavat vice stavy karte pres slot ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 reklamovat se dá dneska úplný nic chlapče, buďto ti řeknou že si to špatně vyndával z krabice nebo že si to rozbil ty ...a ještě se chlub že ti to kupujou rodiče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtci Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 ještě jednu věc kde najdu jakou mám verzi pci-e???????děkuji za odpověĎ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 ve specifikacich zakladni desky, ale kolikrat ti mam rikat ze je to jedno ? ze vsechny verze pci-e jsou mezi sebou kompatibilni ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtci Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 no tak dobře:D:Dale moc dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 suchac : jsou kompatibilni ale ty zráty výkonu jsou vážně zbytečný ! koupíš si grafiku za X peněz, ale díky svojí starý desce využiješ jen 70% ? vážně to je no-brain, necpi mu takovýhle řešení když víš že je to špatně, to je jako koupit si lambo ale jezdit jen na jedničku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtci Odesláno Listopad 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 já to zkusím aspoň budu mít už dobrou grafiku a pak třeba koupím lepší procesor ne??to je taky dobrý řešení ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 jo to je další z tvejch "na-piču-řešení".... zajímalo by mě jak do am2 slotu koupíš v budoucnosti lepší procesor ... když se v tom ani trošičku nevyznáte tak proč se do tohodle pouštíte ? navíc se ptáte na console foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 suchac : jsou kompatibilni ale ty zráty výkonu jsou vážně zbytečný ! koupíš si grafiku za X peněz, ale díky svojí starý desce využiješ jen 70% ? vážně to je no-brain, necpi mu takovýhle řešení když víš že je to špatně, to je jako koupit si lambo ale jezdit jen na jedničku ukaz mi prosimte ty tvoje 30% ztraty vykonu ... vcelku bych je chtel videt ;) osobne jsem mel zkusenosti s timto a takova ztrata vykonu tam opravdu byla :) ty tvoje prirovnani jsou vcelku smesny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 ale ano ty rozdíly tam jsou a jsou poznat, 30% je sice maximum ale je totak , jde hlavne o DX10 (hlavně když byl v kolébce).... tak si vem starou desku a zkus si to, nebo si na netu najdi nějaký grafy... je to stejný jako s USB dalo by se to říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 :dozey:rozdily az na vyjimky znat nejsou, resis tu s odpustenim uplny kraviny... ta karta poda slusnej vykon tam i tam... ja to zkousel realnej rozdil co jsem zaznamenal byl 2-5% ... coz se da rict neni tak hrozne (resp. ne tak hrozne abych kuli tomu menil desku) popr. zahazoval kartu do kose.. coz z tvejch slov vypliva ;) nic nemam v planu se tu hadat, mizim spat gn ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.