Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Windows XP OEM

Lentilek2

Otázka

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

legalne to mas pokud na case mas nalepku o pravosti systemu s cd keyem. Pokud mas klic aktivovany na jinem pc ale chces system nainstalovat jinam, staci pri instalaci zadat onen klic a pri prvnim spusteni systemu to bude chtit aktivovat bud prez net nebo po telefonu. Vyber po telefonu tam se ti ukaze bezplatne cislo na ceskou pobocku MS tam natukas tve id cislo ktere ti pocitac ukaze a ozve se ti operatorka. Reknes jim ze ti odesel treba hdd (OEM klic se vaze na HW) a koupil sis novy. Operatorka ti tvuj klic reaktivuje a voila mas opet legalni system :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

aha tak díky,taky mám vše legálně,vím,že inspekce žádná nechodí,ale chtěl jsem vědět,jestli by něco na to řekla,nebo by to nechala tak(kdyby nějáká chodila)

jinak psal jsem se kvůli tomu,že se mi zkazil noťas(blbě nahraný BIOS)a prodávám ho na nahradní díly

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu