Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

spatne nacitani mechaniky


sebox

Otázka

zdravim, objevil se u me problem s mechanikou,spatne nacita...vlozim dvd(je jedno jestli palene nebo originalni) roztoci se a po chvilce se uz nic nedeje,prestane se tocit a u popisu mechaniky v dashboardu se objevi open tray

nekdy se dvd chytne kdyz parkrat vysunu a zasunu mechaniku nekdy vubec

a nedky po tom co spustim hru se objevi cerna plocha (nebo logo) nacita a pak vyskoci hlaska ze disk je necitelne (urcite je ale v poradku)

nevi nekdo prosim v cem je problem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Odchází ti mechanika - většinou je to u starších xboxů u kterých se nepoužíval HDD na instalaci her a hrálo se jen z DVD . Proto je lepší HDD na instalaci používat . Můžeš si mechaniku někde nechat vyčistit a seřídit laser , nebo budeš muset mechaniku nechat vyměnit ( v tom případě i znova flashnout )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

je 2 roky stary a hralo se jen z dvd...kdyz bych nechal udelat to serizeni a vycisteni mechaniky tak se problem vrati?

kolik by to tak mohlo stat?pripadne muzu to udelat doma sam?

a nova mechanika + flash by stal kolik? (driv se to delalo za 2000 coz ale nema smysl davat>je to cena skoro za dalsi konzoli)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak přesně to jsem si myslel . Už se tady objevilo více takovýchto případů u xboxů starých asi dva roky . Seřízení laseru si sám asi udělat nemůžeš . Ani já nevím , jakým způsobem - budeš se muset domluvit nejlépe s nějakým flasherem , který to umí . Kamarád si to nechával dělat v Chomutově a platil 800 Kč . Ale myslím si , že je to přehnaná cena . Zatím mu to funguje bez problémů . Takže radím raději používat HDD na instalaci her a tato investice se každopádně vyplatí .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

sebox, ked vysiel, presne pred 2 rokmi, novy dash NXE, ktory uz umoznoval instalovanie hier na HDD, tak som nevahal a kupil 20GB, o 3 mesiace 120GB HDD. V prvom rade nie preto, ze by som si chcel setrit mechaniku, ale kvoli tichsej konzole. To hucanie pri citani mi strasne vadilo! Pri Forze2 nebola moznost pustit si "replay" bez HDD. Potom sa dostavili problemy pri nacitani textur v GTA4 z DVD. Pri hrani z HDD ziadny problem.

Tak sa cudujem, ze este teraz, po 2 rokoch moznosti instalovania hier, niekto hra z mechaniky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Já jsem měl už svůj první xbox s HDD a nelituji toho . Nikdy jsem problémy s mechanikou neměl . Někteří ani neví , že instalovat hry na HDD jdou a někteří si prostě myslí - na co HDD , když se dá hrát i bez něj a ještě tím ušetřím . Teď ale je období , kdy se to u starších xboxů ( okolo dvou let ) projevuje .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

ja ten xbox totiz nemam 2 roky....kupoval sem ho od nekoho tady na foru(asi pred 2 mesici),misto kupovani 20gb disku sem poridil 16gb flashku a na tu chtel instalovat ale pak se objevil tenhle problem

>>o vyhodach disku tudiz vim jen sem netusil ze muze nastat tohle

takze pokud si necham od nejakeho flashera nebo v servisu(jeden mam v dojezdove vzdalenosti - hrejte.cz playshop) seridit laser a vycistit tak zase bude nacitat ok ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu