ler01468625520 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2010 Ahoj, je nějak možné dostat např. bluray film do PS3? Flashdisk je na takovou práci malý... a když zkouším projení noťase přes "Java PS3 Media server", tak se sice propojím a dokonce můžu pracovat se složkama, které mám v noťasu, ale když chci film zpustit, tak se mi buť nerozjede, nebo jede tak 2 min. a pak se začne dost sekat. No a pak se chci ještě zeptat, jestli se nějak dají stahovat data z internetu, např z cztorrentu? Dík za odpovědi... Citovat
Rascal Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2010 PS3 media server ti dovolí soubory i zkopírovat na disk(vim že jdou Divx a muzika). A pokud se ti sekají filmy tak zkus propojit notebook a PS3 kabelem. WIFI router trochu nestíhá streamovat video. Citovat
ler01468625520 Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2010 Please je možné, že by mi nebyl nikdo schopen odpovědět... :-) Každopádně dík za odpověď kolem streamování... jj je to tak, že když pouštím přes wifi router mormálí avi. které má tak kolem 700M tak to jede v poho. Ale u DVD je právě horší. No ale pořád nevím jak dostat třeba ten bluray do PS? A řešíte někdo nějak možnost přímého stahování dat z netu přímo do PS? Vím že to nejde z ulož.to a na cztorrent se nemůžu přihlásit a navíc to stejně vyžaduje torrentového klienta, který se mi nepodařil na PS naistalovat. Dík za odpovědi :? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.