ler01468625520 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Ahoj, je nějak možné dostat např. bluray film do PS3? Flashdisk je na takovou práci malý... a když zkouším projení noťase přes "Java PS3 Media server", tak se sice propojím a dokonce můžu pracovat se složkama, které mám v noťasu, ale když chci film zpustit, tak se mi buť nerozjede, nebo jede tak 2 min. a pak se začne dost sekat. No a pak se chci ještě zeptat, jestli se nějak dají stahovat data z internetu, např z cztorrentu? Dík za odpovědi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rascal Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 PS3 media server ti dovolí soubory i zkopírovat na disk(vim že jdou Divx a muzika). A pokud se ti sekají filmy tak zkus propojit notebook a PS3 kabelem. WIFI router trochu nestíhá streamovat video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ler01468625520 Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Please je možné, že by mi nebyl nikdo schopen odpovědět... :-) Každopádně dík za odpověď kolem streamování... jj je to tak, že když pouštím přes wifi router mormálí avi. které má tak kolem 700M tak to jede v poho. Ale u DVD je právě horší. No ale pořád nevím jak dostat třeba ten bluray do PS? A řešíte někdo nějak možnost přímého stahování dat z netu přímo do PS? Vím že to nejde z ulož.to a na cztorrent se nemůžu přihlásit a navíc to stejně vyžaduje torrentového klienta, který se mi nepodařil na PS naistalovat. Dík za odpovědi :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.