DeSmond Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Poraďte mi někdo jak si dát jakýkoliv obrázek do profilu na xboxu, moc jsem po tom nepatral, jen jsem to zkousel na xbox.com, kde jsem na to neprisel. Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bitchy Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Myslíš Gamer Picture? Pokud ano, tak tam nejde dát jakýkoliv obrázek, ale pouze obrázek, který máš stažený. Buď si ho koupíš z Live, nebo ho nějaká hra obsahuje v sobě na DVD zadarmo, a nebo jsou různé akce, při kterých jsou různé GP také zadarmo. Nastavíš si ho v profilu klasicky :) nevím přesně tu strukturu ale je to v Edit Profile prostě někde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Samozrejme :) Nedoslo mi ze ve spojitosti s xboxem muze byt pojmenovani avtar zavadejici.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Myslíš Gamer Picture?Pokud ano, tak tam nejde dát jakýkoliv obrázek, ale pouze obrázek, který máš stažený. Buď si ho koupíš z Live, nebo ho nějaká hra obsahuje v sobě na DVD zadarmo, a nebo jsou různé akce, při kterých jsou různé GP také zadarmo. Nastavíš si ho v profilu klasicky :) nevím přesně tu strukturu ale je to v Edit Profile prostě někde :) Toho sem se bal, kazdopadne dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DeSmond
Poraďte mi někdo jak si dát jakýkoliv obrázek do profilu na xboxu, moc jsem po tom nepatral, jen jsem to zkousel na xbox.com, kde jsem na to neprisel. Diky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.