Mulen1468625257 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Když jsem se snažil na svém softmodlém 4.3U rozjet guitar hero warriors of rock (6), nebo guitar hero 5, vždycky se mi po spuštění hry v usb loaderu zobrazí černá obrazovka. Tady je návod jak se toho zbavit pozn.: tento návod vysvětlí jak to spustit přes DVD. Způsob přes UBS loader jsem nenašel. ------------------------------------------------------------------------------------ potřeba: -hacklé wiičko (určitě funguje na 4.1, 4.2, 4.3. starší verze nevím) -sd karta -počítač -čtečka sd karty do počítače -prázdné DVD -iso obraz dané hry a schopnost vypálit jej na DVD -MulticIOS: http://rapidshare.com/files/272876067/multicios.zip -SoftChip: http://rapidshare.com/files/272875815/SoftChip.zip -připojení k internetu (z wiička) -------------------------------------------------------------------------------------- postup: 1) Rozbalte si multicIOS do složky root/apps sd karty 2) to samé opakujte s softchipem. 3) vložte sd kartu do wiička a zapněte homebrew 4) v homebrew zapněte multicIOS 5) v multiCIOS nainstalujte IOS 37 s IOS 37 rev. 7 jako IOS 232 6) multicIOS si stáhne pár souborů a nainstaluje co má. vraťte se do homebrew 7) vypalte si iso vaší hry na DVD. doporučuju program ImgBurn a DVD-R verbatim 8) vložte DVD do wiička 9) v homebew zapněte softchip 10) stiskem tlačítka "+" v softchipu změníte IOS. nastavte 232 rev. 7 11)dejte Enabled u remove 002 protection a u fake IOS version. Všechno ostatní disabled 12) stiskem tlačítka "A" zapnete hru --------------------------------------------------------------------------------- -návod klidně kopírujte, dělal jsem ho pro lidi, ne pro sebe -tady je video s postupem. Akorát je v něm přidaný na začátku ještě jeden krok a to je instalace IOS 56 přes wad manager. To je potřeba pouze u starých verzí wiička (v tom videu je tušim wiičko verze 3.2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Když jsem se snažil na svém softmodlém 4.3U rozjet guitar hero warriors of rock (6), nebo guitar hero 5, vždycky se mi po spuštění hry v usb loaderu zobrazí černá obrazovka. Tady je návod jak se toho zbavitpozn.: tento návod vysvětlí jak to spustit přes DVD. Způsob přes UBS loader jsem nenašel. ------------------------------------------------------------------------------------ potřeba: -hacklé wiičko (určitě funguje na 4.1, 4.2, 4.3. starší verze nevím) -sd karta -počítač -čtečka sd karty do počítače -prázdné DVD -iso obraz dané hry a schopnost vypálit jej na DVD -MulticIOS: http://rapidshare.com/files/272876067/multicios.zip -SoftChip: http://rapidshare.com/files/272875815/SoftChip.zip -připojení k internetu (z wiička) -------------------------------------------------------------------------------------- postup: 1) Rozbalte si multicIOS do složky root/apps sd karty 2) to samé opakujte s softchipem. 3) vložte sd kartu do wiička a zapněte homebrew 4) v homebrew zapněte multicIOS 5) v multiCIOS nainstalujte IOS 37 s IOS 37 rev. 7 jako IOS 232 6) multicIOS si stáhne pár souborů a nainstaluje co má. vraťte se do homebrew 7) vypalte si iso vaší hry na DVD. doporučuju program ImgBurn a DVD-R verbatim 8) vložte DVD do wiička 9) v homebew zapněte softchip 10) stiskem tlačítka "+" v softchipu změníte IOS. nastavte 232 rev. 7 11)dejte Enabled u remove 002 protection a u fake IOS version. Všechno ostatní disabled 12) stiskem tlačítka "A" zapnete hru --------------------------------------------------------------------------------- -návod klidně kopírujte, dělal jsem ho pro lidi, ne pro sebe -tady je video s postupem. Akorát je v něm přidaný na začátku ještě jeden krok a to je instalace IOS 56 přes wad manager. To je potřeba pouze u starých verzí wiička (v tom videu je tušim wiičko verze 3.2) Nemohl by jsi se mi ozvat na mail Grymaz@seznam.cz? Mám v tom návodu nějaké nesrovnalosti tak bych potřeboval poradit:-)) DĚKUJI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.