DeSmond Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 U jednoho uživatele jsem v podpisu videl ikony vsech her, které vlastní a rád bych si to také dal do podpisu (pokud na to nemá patent), ale za boha to na webu nemuzu najit. Neexistuje nejaka stranka s archivem ikon her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Ako si hladal? Ked napises do google "game icons", tak sa nic neobjavi? Musis do googla pisat spravne slova, ked chces ikony hier...a nie "kapustova polievka" :D napr. http://www.veryicon.com/icons/game/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Dekuji za instruktaz v googlu, jsem uplny kripl a nenapadlo me napsat do googlu "game icons". Ale ted vazne, chtel jsem primo herni ikony zobrazene u konkretny hry v xboxu, na coz tvuj odkaz nestaci. Ale problem jsem uz vyresil, takze nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Ale problem jsem uz vyresil, takze nic. Skoda, ze si ho nevyriesil uz pred zalozenim tohto topiku :D Zasiera sa to tu blbostami... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Skoda, ze si ho nevyriesil uz pred zalozenim tohto topiku :D Zasiera sa to tu blbostami... Jo treba tim ze tady zbytecne zacinas flamovat :) Ja se nehodlam omlouvat za to ze jsem se zeptal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Jo treba tim ze tady zbytecne zacinas flamovat :) Ja se nehodlam omlouvat za to ze jsem se zeptal Myslem som topik :D ...to je uz druha vec, ze su k blbemu topiku aj komentare. Tento topik je zbytocne zalozeny, cize je jedna velka blbost, pretoze nic nevyriesil v komentaroch. Ty si si to vyriesil sam a ako, to si uz nenapisal :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 U jednoho uživatele jsem v podpisu videl ikony vsech her, které vlastní a rád bych si to také dal do podpisu (pokud na to nemá patent), ale za boha to na webu nemuzu najit. Neexistuje nejaka stranka s archivem ikon her? Zkus se podívat na mygamercard.net a v sekci s zebricky u zanru mas miniatury vsech her pro xbox, snad to pomohlo. Pomohlo to vazne moc, dekuji si. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Zkus se podívat na mygamercard.net a v sekci s zebricky u zanru mas miniatury vsech her pro xbox, snad to pomohlo.Pomohlo to vazne moc, dekuji si. Trpis schizou :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Trpis schizou :lol: NN ja jen aby to bylo uzitecne tema a pomohlo to, tak jsem si sam odpovedel kdyz to nekdo jiny nedokazal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 hádejte se bezvýznamně dál, bude tropický ovoce :lol: ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Omg, chlapi, musíte si svá velká "terrabajtová" ega leštit zrovna tady ? :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 To sem se zas do neceho navez, pristi az budu potrebovat pomoc zeptam se asi jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Skoda, ze si ho nevyriesil uz pred zalozenim tohto topiku Zasiera sa to tu blbostami... A co jako? Se zeptal, každý se tady může zeptat! Od toho jsou fora. Ne pro namyšlené blbečky co znají jen google. Zduř cype.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Skoda, ze si ho nevyriesil uz pred zalozenim tohto topiku Zasiera sa to tu blbostami...A co jako? Se zeptal, každý se tady může zeptat! Od toho jsou fora. Ne pro namyšlené blbečky co znají jen google. Zduř cype.. Blbecek si aj ty, ked nevies pouzivat Google :lol: Pisal som, ze sa to tu zasiera blbymi topikmi, ked ten dotycny si to nakoniec vyriesil sam, este pred tym ako dostal nejaku radu. Ak v tvojom nicku cislo 97 znamena rok narodenia, tak chod este cickat mliecko a zbytocne tu nemudruj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Blbecek si aj ty, ked nevies pouzivat Google :lol:Pisal som, ze sa to tu zasiera blbymi topikmi, ked ten dotycny si to nakoniec vyriesil sam, este pred tym ako dostal nejaku radu. Ak v tvojom nicku cislo 97 znamena rok narodenia, tak chod este cickat mliecko a zbytocne tu nemudruj. Vzhledem k tomu ze pro me zadnou radu nikdo nemel a to vcetne tebe, tak je dobre, ze jsem si to vyresil sam. Krom toho odpoved jsem si sem dal takze ted uz fakt zbytecne otravujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nejvetsiborec Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Jestli chceš ještě poradit, jsem tu pro tebe. :D Nejlepší je to na stránce xbox360achievements.org Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Prosinec 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Jestli chceš ještě poradit, jsem tu pro tebe. :DNejlepší je to na stránce xbox360achievements.org Dik, presne o tobe jsem mluvil v uvodu, odufam ze ti nebude vadit kdyz si to taky tak udelam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nejvetsiborec Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Dik, presne o tobe jsem mluvil v uvodu, odufam ze ti nebude vadit kdyz si to taky tak udelam :) Ne ne, nebude mi to vadit. Stačí když si na té stránce xbox360achievements.org dáš vyhledávat hru a potom dáš kopírovat obrázek, všechny ikony by měly mít stejnou velikost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DeSmond
U jednoho uživatele jsem v podpisu videl ikony vsech her, které vlastní a rád bych si to také dal do podpisu (pokud na to nemá patent), ale za boha to na webu nemuzu najit. Neexistuje nejaka stranka s archivem ikon her?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.