kuzma11 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Ahoj, chtěl bych poradit s výběrem mobilního telefonu. Někdo mi doporučuje HTC Desire jiný zase Samsung Galaxy S. Pokud by jste si mohli vybrat, který by jste zvolili a popřípadě proč? Děkuji za pomoc a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Samsung GALAXY S, protože má výkonější grafiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuzma11 Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Já si právě nemůžu vůbec vybrat. S tou grafikou máš pravdu aji display se mi zdá lepší. Ale zas z dřívějška co lidi měli samsungy, tak moc spokojení nebyli. A na HTC jsem moc špatných věcí neslyšel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 A co desire HD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuzma11 Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 O tom jsem moc neuvažoval. Bude cenově trošku někde jinde než klasický desire, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 tak ceny moc nesleduju, ale bude to nejak Desire HD = Galaxy + 2k = Desire + 4k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuzma11 Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Takže myslíš, že by bylo lepší investovat více peněz a koupit Desire HD než toho Samsunga? Já si nechám poradit, OS mají podobný, a vzhledově vypadají oba dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 jestli ty prachy tak nejak mas a nevadi ti o neco vetsi rozmery a vaha, tak bych nevahal ani vterinu. Sam o nem premyslim (ted mam desire) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuzma11 Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Asi si nechám inspirovat. On je fakt, že já jsem o tom telefonu ani nevěděl. Měl jsem pořád v hlavě starý Desire. trošku mi to dělá čáru přes finance, ale když už tak do toho asi půjdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon4 Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 ja mam samsung galaxy s a jsem uplne spokojenej, je to vytecnej mobil, je pravda ze pri live wallpapers se trochu seka kdyz mas zapnutejch par aplikaci ale to je vse, vsem bych ho doporucil, nejlepsi smartphone co sem zatim mel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.