Shadow222 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Chtěl jsem přenastavit šifrování wifiny šel jsem teda na stránku http://192.168.0.1 (D-Link DIR 615) do něčeho jebnul a je to v čudu, nevíte jak to přenastavit zpátky? zabezpečení - WPA2 šifrování TKIP Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Co to je jebnul? Zkus natvrdo resetovat router tlačítkem na něm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 hoď sem screen z nastavení toho routeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 nejspíš se do toho nastavení ani nemůže dostat ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 No to já nevim, ale jestli jo tak ať udělá screen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 s resetem tlacitka prijdes o vsechno nastaveni (napr dns servery, blokovani ip pokud je, rozdeleni rychlosti atp), takze opatrne, nez to udelas doporucuju si tyhle informace dat dokupy at pak nesasis, ze se nepripojis na net kuly nejaky blbosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shadow222
Chtěl jsem přenastavit šifrování wifiny šel jsem teda na stránku http://192.168.0.1 (D-Link DIR 615) do něčeho jebnul a je to v čudu, nevíte jak to přenastavit zpátky? zabezpečení - WPA2 šifrování TKIP
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.