DJLada Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 Prosim nekoho kdo by mi nahral novi LT+ jsem z Prahy dekuji moc ps: mam foto o jakou mechaniku se jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 nejdřív hledej, pak piš lidí z prahy je ta foru minimálně 5 co se dá měhem 20 vteřin dohledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJLada Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 hm tak dik skusim to jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Kanalizator ti to udela....flasher z Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIKIKE Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 Dobry den tet jsem si koupil xbox360 slim 250g a chtěl bych se zeptat kdy bude priblizne LT+ i na slim ku?? a jeste to kdyz jsem konzoli pripojil na live tak mi to aktualizovalo ten dashboard na nejnovejsi jestli to nebude pak vadit na flash??ja nevim kde ty informace dohledat a proto prosim o odpoved.dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 MIKIKE: jj neboj, flash bude co nevidět, už na něm pracují. kdyžtak sleduj www.xbooster.cz až ten flash vyjde, odtama se to dovíš... jinak si to tam počti a tady fórum taky, nové hry budeš muset patchovat programem ABGX - ten si tam na xboo.. taky stáhneš i popis jak to nastavit... nebo tady na fóru, i když než se tady v tom začneš orientovat... chvíli času ti to zabere.. a neboj, nový dash novému flashi vůbec nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.